No SSO cookie

Hamilton: Michael s-a aparat corect

voteaza
(0/ 0)
Hamilton: Michael s-a aparat corect
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Britanicul Lewis Hamilton s-a declarat multumit de locul patru obtinut la Monza si a spus ca Michael Schumacher s-a aparat corect in fata lui si nu trebuie sa fie penalizat in niciun fel.

 
 

Pilotul britanic Lewis Hamilton s-a declarat satisfacut de locul patru obtinut in Marele Premiu de Formula 1 al Italiei. Hamilton, care luase startul de pe locul doi, a mai spus ca germanul Michael Schumacher s-a aparat corect in fata lui.

Cu toate ca parea capabil sa-i puna probleme lui Vettel in fruntea clasamentului, Lewis Hamilton a fost depasit de Fernando Alonso la start, iar apoi dupa doar cateva tururi de Michael Schumacher. Britanicul s-a chinuit dupa aceea timp de foarte multe tururi sa-l depaseasca pe german, timp in care el insusi a fost depasit de coechipierul sau, Jenson Button.

Intr-un final, Hamilton a reusit sa treaca de Schumacher si sa incheie cursa de la Monza pe locul patru. Si cu toate ca in timpul cursei a reclamat modul prea defensiv de pilotaj al septuplului campion mondial, britanicul a declarat sec dupa cursa ca '' acesta este motorsportul''.

Pilotul McLaren a adaugat ca nu crede ca Schumacher ar trebui penalizat pentru modul in care s-a aparat si ca acesta a incercat doar sa faca tot posibilul pentru a obtine un loc cat mai bun la final. In privinta propriei evolutii, Hamilton a declarat ca-si reproseaza startul slab, dar ca una peste alta este multumit ca a incheiat o cursa grea si ca a obtinut niste puncte pretioase in clasamentul pilotilor.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0742 :: 17.78MB