No SSO cookie

Hamilton: Calificarile vor fi cheia

voteaza
(0/ 0)
Hamilton: Calificarile vor fi cheia
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Britanicul Lewis Hamilton a declarat ca sesiunea de calificari de sambata va fi esentiala in stabilirea clasamentului final al cursei din Singapore si ca are incredere ca poate obtine o pozitie buna pe grila de start de duminica.

 
 

Pilotul britanic Lewis Hamilton a declarat dupa antrenamentele libere de vineri ca pozitia din care se va pleca in cursa de duminica va fi cel mai probabil decisiva pentru configuratia clasamentului final al cursei din Singapore.

Hamilton, care a fost cel mai rapid in primele antrenamente, dar nu a mai reusit aceeasi performanta si in sesiunea a doua, spune ca vede masina sa ca pe una foarte competitiva pentru calificari. Astfel, britanicul a dorit sa precizeze ca timpii din antrenamentele secunde au fost determinati de anumite modificari ale circuitului.

Cateva borduri de pe circuit au fost eliminate intre cele doua sesiuni, fiind considerate nesigure de catre stewarzii din Singapore. In aceste conditii, pilotilor le-a fost permis sa abordeze anumite curbe mai larg fara a fi penalizati. Cu toate acestea, Hamilton a incercat pe cat posibil sa se mentina intre liniile normale ale circuitelor si a pierdut cateva zecimi de secunda in fata celorlalti piloti.

'' Nu stim inca daca acele borduri vor fi reintroduse sambata, dar noi am preferat sa concuram ca si cum acest lucru se va intampla. In orice caz, masina va fi imbunatatita considerabil peste noapte si sunt aproape sigur ca putem face o figura foarte buna in calificari. Totul ar trebui sa fie usor apoi, pentru ca aici conteaza foarte mult pozitia de la start. '' a declarat Lewis Hamilton la finele zilei de vineri.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0916 :: 22.11MB