No SSO cookie
Renault Megane a fost cel mai vândut vehicul din Europa Occidentala
Noutati-auto

Renault îşi consolidează poziţia în Europa graţie sucesului dobândit de Megane II şi îşi dezvoltă vânzarile pe plan internaţional. Renault îşi menţine, pentru al şaselea an consecutiv, locul de prima marcă în Europa în ceea ce priveşte autoturismele şi vehiculele utilitare (VP+VU) cu 11% din piaţă.

Imagini (0) Data: 8 January 2004 Comentarii (0)

Fostul presedinte Ford Europa a pierdut premiul cel mare de la Fiat Auto din cauza clauzei de loialitate
Noutati-auto

Acceptând oferta celor de la Fiat Auto, Martin Leach, ar fi trăit astăzi mult mai bine. În august, Fiat i-a oferit lui Leach, pe atunci preşedintele Ford Europa, un salariu anual de 1,8 milioane euro (aproximativ 2.187.000 dolari, la cursul actual de schimb), plus 1 milion euro bonus la semnarea contractului pentru CEO.

Imagini (0) Data: 9 December 2003 Comentarii (0)

Ford Focus a depasit 2,5 milioane de exemplare vândute în Europa
Noutati-auto

Focus, cel mai bine vândut autoturism Ford, a depăşit în această perioadă bariera de 2,5 milioane de unităţi vândute în Europa, în condiţiile în care cota de piaţă Ford a crescut de la 8,7% la 8,8% în perioada ianuarie - septembrie 2003, în ciuda tendinţei general descrescatoare a industriei auto, se arată într-un comunicat al companiei.

Imagini (0) Data: 16 October 2003 Comentarii (0)

Vânzarile Nissan Europa au atins cea mai înalta cota de la înfiintare în luna septembrie
Noutati-auto

Nissan Europa a înregistrat în luna septembrie cele mai bune vânzări de la înfiinţarea sa, cumulând un efectiv de 57.044 unităţi, cu 20% mai mult faţă de luna similară a anului trecut, informează Renault România, companie care a preluat în acest an, importul şi distribuţia mărcii Nissan pe piaţa românească.

Imagini (0) Data: 9 October 2003 Comentarii (0)

Toyota are în plan vânzarea a 800.000 de unitati în acest an în Europa
Noutati-auto

Toyota Motor Marketing Europa a anunţat în această săptămână că planurile de vânzări ale companiei, pe bătrânul continent, se ridică în acest an la 800.000 de unităţi, cu 10.000 mai mult faţă de aprecierile iniţiale.

Imagini (0) Data: 12 September 2003 Comentarii (0)

General Motors Europa restructureaza Companiile Nationale de Vânzari
Noutati-auto

General Motors intenţionează să centralizeze structurile de vânzări ale brandurilor sale din Europa, Opel-Vauxhall şi Saab, în cadrul unei companii unice de vânzări GM, informează un comunicat al Opel România, remis site-ului www.masini.ro.

Imagini (0) Data: 3 September 2003 Comentarii (0)

Ford GT a sosit în Europa
Noutati-auto

Faimosul model sport Ford GT, în versiunea de serie, a sosit în Europa la Festivalul Vitezei de la Goodwood - Marea Britanie. Modelul este disponibil pe piaţă începând cu cel de-al patrulea semestru 2004, informează un comunicat al companiei, remis site-ului www.masini.ro.

Imagini (0) Data: 28 July 2003 Comentarii (1)

Toyota urmareste sa-si ajusteze productia în Europa
Noutati-auto

Toyota a anunţat, joi, că intenţionează să-şi extindă capacităţile de producţie în Europa, prin trecerea de la două la trei schimburi de lucru la uzinele sale din Anglia şi Franţa, începând din a doua jumătate a anului viitor, informează un comunicat al companiei, remis site-ului www.masini.ro.

Imagini (0) Data: 22 May 2003 Comentarii (0)

Hyundai intentioneaza sa construiasca o fabrica in Europa de Est
Noutati-auto

Hyundai Motor Group este foarte aproape de a decide locatia primei fabrici de productie in Europa, cea mai mare probabilitate de plasare in viziunea producatorului coreean fiind tarile central si sud-est europene, informeaza automotivenews.com

Imagini (0) Data: 27 January 2003 Comentarii (0)

Vinzarile de autovehicule au scazut in Europa
Noutati-auto

Piata auto europeana a suferit, anul trecut, o scadere de 2,9%, numarul total de autovehicule comercializate fiind de 14.390.163 de unitati, potrivit datelor prelucrate de Asociatia Producatorilor de Automobile din Europa (ACEA), citate de auto.com. Scaderea vinzarilor a avut drept cauza climatul macroeconomic slabit la nivel european, care a creat un sentiment de neincredere in rindurile populatiei.

Imagini (0) Data: 15 January 2003 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0568 :: 15.31MB