No SSO cookie

Toyota are în plan vânzarea a 800.000 de unitati în acest an în Europa

voteaza
(0/ 0)
Toyota are în plan vânzarea a 800.000 de unitati în acest an în Europa
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Toyota Motor Marketing Europa a anunţat în această săptămână că planurile de vânzări ale companiei, pe bătrânul continent, se ridică în acest an la 800.000 de unităţi, cu 10.000 mai mult faţă de aprecierile iniţiale.

 
 
[poza1s]Acest target stabilit pentru 2003 ar fi trebuit atins, potrivit unor estimări mai vechi, abia în anul 2005, ceea ce înseamnă că Toyota ar devansa cu doi ani agenda de lucru.Mai mult, ambiţiile companiei devin tot mai mari, Toyota Motor Marketing Europe confirmând un nou plan pe termen lung, cu 1,2 milioane vehicule livrate, pentru anul 2010. Dr. Takis Athanasopoulos, vice-preşedinte executiv al Toyota Motor Marketing Europe, a anunţat la Frankfurt Motor Show, că vînzările din acest moment, susţinute de maşinile care ies de pe liniile de asamblare, crează o nouă provocare pentru această marcă, iar acest lucru se traduce printr-un nou obiectiv pe care şi-l propune compania. [poza2s]Toyota a înregistrat majorări importante ale vânzărilor pe cele cinci mari pieţe eurpene, începând din ianuarie şi până în august. De asemenea, o creştere spectaculoasă s-a consemnat în Polonia, unde firma a vândut cu 48% mai bine faţă de anul trecut, cu un total de 24.059 unităţi, şi în Spania, unde piaţa Toyota a urcat cu 26%, până la 28.673 unităţi. La nivel european, cota de piaţă a companiei s-a îmbunătăţit e la 4,5%, anul trecut, la 4,8% în primele 8 luni ale anului. [poza3s]La modele, Toyota Corolla a fost apreciată pozitiv de europeni, vânzările sale crescând în perioada menţionată cu 14%, la 120.901 unităţi, în imp ce Avensis, din gama imediat superioară, a înregistrat o urcare de 18%, la 70.745 unităţi. În gama SUV, noul model Toyota Land Cruiser mai mult că şi-a dublat vânzările, cu 25.986 unităţi livrate, în timp ce RAV4 a cunoscut o majorare de 14% la 71.849 maşini, fapt care plasează Toyota ca lider de piaţă pentru acest segment în Europa.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2066 :: 17.76MB