No SSO cookie
Cererea pentru masini diesel s-a plafonat in Europa dupa trei ani de crestere
Noutati-auto

Cererea de autoturisme echipate cu motoare diesel in tarile europene s-a plafonat, in primele doua luni acest an, dupa trei ani de crestere sustinuta, se arata intr-un studiu realizat de compania de cercetare de piata Jato Dynamics.

Imagini (0) Data: 19 April 2006 Comentarii (0)

Passat este Numarul 1 in Europa
Noutati-auto

40 milioane de cititori, experţi şi editori au votat ca Passat să ocupe primul loc pentru a doua oară în istorie.

Imagini (0) Data: 10 March 2006 Comentarii (0)

Honda Legend va fi disponibila si in Europa
Prezentari

• 295 CP si un motor de 3.5 litri VTEC • Sistemul unic de tractiune integrala Super Handling All-Wheel Drive • Adaptive Cruise Control, Collision Mitigation Brake System, Lane Keeping Assist System (momentan doar pentru modelele cu volan pe partea dreapta), Active Front lighting System, capota pop-up • Sistem audio premium Bose, sistem de navigatie prin satelit cu recunoastere vocala, camera la luneta si bluetooth

Imagini (0) Data: 8 March 2006 Comentarii (1)

Škoda Fabia TDI a trecut testul de economie prin Europa
Noutati-auto

După ce a acoperit 18.051 kilometri prin 30 de ţări ale Europei, campionul mondial al şofatului economic, Gerhard Plattner, a adus Škoda Fabia 1.4 TDI la Hamburg şi a reuşit să-şi îndeplinească obiectivul propus în privinţa consumului de carburant.

Imagini (0) Data: 7 December 2005 Comentarii (0)

Noul Kia Rio si-a facut intrarea in Europa
Noutati-auto

Noul Kia Rio a fost lansat saptamina trecuta pe piata vest-europeana. Cu un design complet schimbat, Noul Rio se distanteaza total de stilul conservator al versiunii precedente printr-un aspect sportiv si distinct, oferind acum mai mult spatiu, mai multa putere, performante superioare, manevrabilitate imbunatatita si un consum redus de combustibil.

Imagini (0) Data: 12 July 2005 Comentarii (0)

Fiesta a sarit pragul primului milion în Europa
Noutati-auto

Autovehiculul Fiesta cu numarul un milion a iesit din productie la fabrica Ford din Koln. Acest eveniment reprezinta un pas important in istoria celei mai recente generatii de Ford Fiesta, castigatoare a numeroase premii in clasa sa.

Imagini (0) Data: 24 February 2005 Comentarii (0)

Nissan Murano – din America, în Europa si Romania
Noutati-auto

Dupa ce a cucerit America, crossover-ul Murano de la Nissan, comercializat acum si in Romania, se inarmeaza cu peste 300 de atuuri pentru a fi pe placul clientilor europeni. Caracterizat de constructor ca fiind un 4x4 urban sportiv, Murano ofera un interior spatios cu cinci locuri, pozitie inalta de condus specifica unui SUV, performante, confort si manevrabilitate demne de o berlina de lux.

Imagini (0) Data: 8 February 2005 Comentarii (1)

Toyota Prius, masina anului 2005 în Europa
Noutati-auto

Toyota Prius a fost desemnata Masina Anului 2005 de catre 58 de membri ai Juriului “European Car of the Year”, fiind prima masina cu motorizare hibrida care obtine acest titlu.

Imagini (0) Data: 17 November 2004 Comentarii (0)

Maserati uneste Europa
Noutati-auto

Pentru prima oara de la semnarea Tratatului de la Roma din 1957, Italia gazduieste Presedintii a 25 de tari din Uniunea Europeana, impreuna cu reprezentanti ai altor patru state aderante, între care şi România.

Imagini (0) Data: 29 October 2004 Comentarii (0)

Dacia Logan va fi comercializata în Europa Occidentala începând din 2005
Noutati-auto

Renault şi Dacia au luat decizia de a comercializa Dacia Logan pe majoritatea pieţelor Europei Occidentale începând de la jumătatea anului 2005.

Imagini (0) Data: 20 September 2004 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0530 :: 15.35MB