No SSO cookie
Vânzarile Nissan Europa sunt în crestere cu 6,62% în prima jumatate a anului
Noutati-auto

Vânzările europene ale constructorului japonez Nissan au crescut în primul semestru al acestui an cu 6,62% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, numărul de vehicule vândute fiind de 285.164 unităţi. În România, vânzările Nissan s-au dublat in primul semestru 2004, comparativ cu perioada similară de anul trecut.

Imagini (0) Data: 8 July 2004 Comentarii (0)

România ocupa locul doi în Europa de Sud-Est la vânzarile de automobile Ford
Noutati-auto

Romania ocupă locul al doilea în clasamentul sud-est european în privinţa numărului de automobile Ford comercializate. Romcar, reprezentant general Ford pentru România, a vândut în luna mai 312 autovehicule, păstrând trendul ascendent al vânzărilor înregistrat în primele 4 luni ale anului.

Imagini (0) Data: 22 June 2004 Comentarii (0)

Vânzarile Michelin au scazut în 2003 în Europa
Noutati-auto

Pe fondul schimbărilor constante din piaţă şi a unei creşteri substanţiale a monedei europene, cifra de afaceri a producătorului de anvelope Michelin a înregistrat o urcare de 5% la nivelul anului 2003, în raport cu anul anterior.

Imagini (0) Data: 20 February 2004 Comentarii (0)

DaimlerChrysler va lansa marca Dodge în Europa
Noutati-auto

Constructorul americano-german DaimlerChrysler va lansa, în acest an, pe piaţa europeană, marca Dodge, potrivit anunţului făcut de preşedintele companiei, Dieter Zetsche, la salonul automobilistic de la Detroit.

Imagini (0) Data: 6 January 2004 Comentarii (0)

Reva, masina electrica indiana, a primit aprobarea pentru importul în Europa
Noutati-auto

Prima maşină electrică de producţie indiană, asamblată de Reva Electric Car Company, a primit certificarea Uniunii Europene, fiind acceptată la import în regiune, informează, Wards Auto.

Imagini (0) Data: 10 December 2003 Comentarii (1)

Vânzarile auto din Europa de Vest au scazut cu 2,3% în noiembrie
Noutati-auto

Vânzările de autovehicule au scăzut pe piaţa Europei occidentale, cu 2,3% în luna noiembrie, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, însă acest rezultat pare se reflecte o stabilizare a cererii şi o stopare a diminuării pieţei, se arată într-un studiu al firmei JDPower.

Imagini (0) Data: 8 December 2003 Comentarii (0)

Fiat Panda a fost desemnata “Car of the Year 2004” în Europa
Noutati-auto

Noul model Fiat Panda a câştigat trofeul "Car of the Year 2004" în urma unei competiţii jurizate de 58 de jurnalişti, reprezentând 22 de ţări europene, informează un comunicat al companiei remis sitului www.masini.ro

Imagini (0) Data: 18 November 2003 Comentarii (0)

Uniunile sindicale din industria petrolului din Europa Centrala planifica extinderea cooperarii
Noutati-auto

Reprezentanţi din opt ţări central şi est europene au hotărât, la cea de-a treia Conferinţă a Uniunilor Sindicale si Comitetelor de Intreprinderi din industria petrolului din regiune, să extindă colaborarea pentru a pregăti viitoarea integrare în Uniunea Europeană. Uniunile sindicale au declarat că sunt gata, sub motto-ul “Eforturi comune pentru întâmpinarea provocărilor comune”, să îndeplinească noile cerinţe ale Uniunii Europene, şi globalizarea.

Imagini (0) Data: 17 September 2003 Comentarii (0)

În iunie, General Motors Europa a înregistrat cel mai bun rezultat din 1999
Noutati-auto

Divizia europeană a General Motors (GME) a înregistrat cele mai bune rezultate din 1999 şi până în prezent, datorită vânzărilor din luna iunie, cînd s-au livrat 177.600 de unităţi, reprezentând o cotă de 11% din piaţă, informează just-auto.com

Imagini (0) Data: 10 July 2003 Comentarii (0)

Renault si Nissan coopereaza în Europa Centrala
Noutati-auto

Companiile partenere Renault şi Nissan intenţionează construirea unui magazin comun de piese de schimb în Ungaria, care va înlocui magazinele pentru stocuri existente deja în Austria, informează autoactu.com

Imagini (0) Data: 1 July 2003 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0671 :: 15.29MB