No SSO cookie

Renault Megane a fost cel mai vândut vehicul din Europa Occidentala

voteaza
(0/ 0)
Renault Megane  a fost cel mai vândut vehicul din Europa Occidentala
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Renault îşi consolidează poziţia în Europa graţie sucesului dobândit de Megane II şi îşi dezvoltă vânzarile pe plan internaţional. Renault îşi menţine, pentru al şaselea an consecutiv, locul de prima marcă în Europa în ceea ce priveşte autoturismele şi vehiculele utilitare (VP+VU) cu 11% din piaţă.

 
 
[poza1s]Megane II a atins, în Europa Occidentală o cotă de cu 4,2% din piaţă, depăşind aşteptarile constructorului. De asemenea, modelul Scenic II, lansat anul trecut, este încă o dată lider pe piata monovolumelor compacte in Europa, cu 23%. Pe segmentele superioare, vânzările Espace IV sunt în creştere cu 30,6% în raport cu 2002, confirmându-şi supremaţia pe piaţa monovolumelor mari, cu 19,1% din segment. Renault îşi pastrează, de asemenea şi primul loc pe piaţa vehiculelor utilitare cu 267.600 vehicule înmatriculate şi o parte de piaţă de 15,1%. Kangoo Express este furgoneta cea mai vânduta în Europa cu 23,5% din segment. Cu van-ul Trafic, ale carui vânzari sunt în urcare cu 18,6%, şi Master, care rămâne furgonul cel mai vândut în Franta, Renault se situeaza pe locul al treilea pe piaţa acestui segment, cu 10,5% din piaţă. [poza2s]Grupul Renault continua dezvoltarea livrărilor şi în afara Europei Occidentale, consemnând o creştere de 9% a vânzărilor. Aceasta performanţă se bazează pe dinamismul Europei Centrale şi Orientale, relansarea economiei în Turcia, creşterea vânzărilor Dacia şi o buna menţinere a vânzărilor Renault Samsung Motors în Coreea. În 2003, Grupul Renault şi-a menţinut o cotă de 4,1% din piaţa mondială, cu vanzări totale de 2. 389.022 unitati. Renault este lider pe pieţele din Franţa, Spania, Portugalia şi se situeaza printre primele trei mărci în Belgia, Olanda, Marea Britanie, Italia şi Austria. De asemenea, Renault este prima marcă europeană pe segmentul vehiculelor Diesel (794.200 unităţi vandute). În 2004, Renault vizează rezultate apropiate de cele din 2003 in Europa, practicând o politică comercială mai selectivă.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2435 :: 22.16MB