No SSO cookie

Hyundai intentioneaza sa construiasca o fabrica in Europa de Est

voteaza
(0/ 0)
Hyundai intentioneaza sa construiasca o fabrica in Europa de Est
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Hyundai Motor Group este foarte aproape de a decide locatia primei fabrici de productie in Europa, cea mai mare probabilitate de plasare in viziunea producatorului coreean fiind tarile central si sud-est europene, informeaza automotivenews.com

 
 
[poza1s]Anuntul oficial al deciziei finale este asteptat in primavara acestui an, momentan discutiile asupra acestui subiect fiind in derulare, dupa ce in luna noiembrie a anului trecut fusese luata in vizor Bulgaria, insa hotarirea oficialilor companiei in privinta plasarii uzinei a fost aminata pentru a se studia posibilitatile intregii regiuni est - europene.
Investitia Hyundai va consta intr-o uzina capabila sa asambleze circa 100.000 de autoturisme, pentru a sustine vinzarile regionale.
[poza2d]Linia de productie va fi specializata in producerea unui singur model sau a mai multor game construite pe aceeasi platforma, lucru ce va contribui la imbunatatirea performantelor financiare in Europa, alaturi de o ridicare a cifrei vinzarilor.
In 2002, Hyundai a comercializat, in Europa, peste 225.000 de autovehicule, cu 2.7% mai mult fata de anul anterior, in timp ce Kia, a doua marca a grupului Hyundai a inregistrat un plus de 9,2%, pina la 100.000 de masini.
[poza3s]Potrivit oficialilor Hyundai, vinzarile din acest an urmeaza sa se ridice, cele mai ambitioase planuri fiind ale marcii Kia care estimeaza o majorare de cel putin 20% in acest an, si o triplare a vinzarilor la 300.000 de unitati pina in anul 2005, mizind pe sucesul noilor modele Carens Compact minivan, Rio Small hatchback, Magentis Executive sedan si Sorento SUV.
Cele mai cautate modele Hyundai, in decursul anului trecut au fost Hyundai Accent, cu 43.000 de unitati, chiar daca vinzarile acestei gama au scazut de la 56.000 de unitati cu un an inainte. Modelul Accent este in vizorul specialistilor coreeni pentru a fi produs in noua unitate de productie ce urmeaza a fi construita.
[poza4d]Pentru inceput, constructorii coreeni se gindesc la posibilitate de a construi un nou model Kia, care sa imparta aceeasi platforma cu Accent.
Deocamdata, conducerea Hyundai urmeaza sa ia o decizie in privinta locului unde va fi amplasata unitatea de productie, abia dupa aceea putind fi cunoscute intentiile privind produsele ce urmeaza a fi asamblate.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1472 :: 17.76MB