No SSO cookie

Ford GT a sosit în Europa

voteaza
(0/ 0)
Ford GT a sosit în Europa
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Faimosul model sport Ford GT, în versiunea de serie, a sosit în Europa la Festivalul Vitezei de la Goodwood - Marea Britanie. Modelul este disponibil pe piaţă începând cu cel de-al patrulea semestru 2004, informează un comunicat al companiei, remis site-ului www.masini.ro.

 
 
[poza1s]În drum spre cea de-a zecea ediţie a Festivalului Vitezei de la Goodwood, vehiculul a făcut o escală la Londra, unde s-a aliniat celor mai faimoase modele Ford de curse din lume, incluzând şi GT40 - triplul câstigător al Cursei de 24 ore de la Le Mans, din 1966. De culoare roşie, noul Ford GT adus în premieră în Europa este unul dintre cele trei prototipuri ce nu au fost date vânzării, produse în 2003 pentru a comemora centenarul Ford, sărbătorit în această vară la Detroit. În SUA, producţia de serie a modelului Ford GT este programata sa înceapa în 2004, an în care modelul va fi produs şi în Europa. [poza2s]Ca motorizare, Ford GT a fost prezentat într-o variantă cu propulsor MOD de 5,4 litri, V-8 supraalimentat, care produce 500 CP, comparabil cu motorul de 7 litri care a câştigat Cursa de 24 de ore de la Le Mans în 1966 şi 1967. De la debutul sub forma de concept al noului modelul Ford GT, la Salonul Auto de la Geneva, în martie, un număr de potenţiali clienţi şi-au arătat deja interesul de a fi posesorii unei astfel de maşini. [poza3s]Deşi nu s-a anunţat nici un preţ pentru producţia limitată de Ford GT, s-a indicat că modelul va ieşi la vânzare cu preţuri în jurul a 150.000 de dolari, pe piaţa europeană fiind disponibile, datorită producţiei limitate, doar un număr de 80 de unităţi.

 

Cuvinte cheie:
Ford |
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (1)

scris de Anonim

e foarte tare masina asta .Aceasta masina a fost conceputa pentru performanta

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1345 :: 17.76MB