No SSO cookie
Noi solutii tehnice in managmentul transporturilor
Noutati-auto

Daimler FleetBoard prezinta in premiera servicii de telematica pentru a maximiza eficienta economica a camioanelor si a autovehiculelor comerciale usoare la Targul IAA Commercial Vehicles din Hanovra.

Imagini (1) Data: 14 September 2010 Comentarii (0)

Detalii despre noul BMW Seria 1
Noutati-auto

Noul BMW Seria 1 a fost spionat in timpul testelor de oras, iar primele informatii sugereaza faptul ca noul model va fi refacut de la zero.

Imagini (1) Data: 20 August 2010 Comentarii (0)

Detalii despre noile modele Porsche
Noutati-auto

Autocar a realizat o lista cu noile modele planuite de germanii de la Stuttgart pentru perioada 2011-2014. Porsche doreste sa diversifice gama de modele pentru a deveni mai competitivi.

Imagini (1) Data: 16 August 2010 Comentarii (0)

Au aparut detalii noi despre supercarul McLaren
Utile

Masina super-sport MP4-12C de la McLaren va fi mai usoara, mai putin poluanta si mai puternica decat rivalii sai. Totodata, are incorporat un motor puternic de 600 de cai putere.

Imagini (1) Data: 15 August 2010 Comentarii (0)

Informatii tehnice ale modelului Chevrolet 235
Utile

Chevrolet inca lucra la motoarele cu 6 si 8 cilindri, in momentul in care si-a reluat productia de masini destinate civililor dupa cel de-al II-lea Razboi Mondial. Motorul cu 8 cilindri in V nu avea sa apara decat in 1955, insa pana atunci versiunile de 3540 si 3850 cm cubi supranumite "Blue Flame” se aflau la baza oricarui model Chevrolet, devenind din ce in ce mai populare pe masura ce aceast fabricant a produs sute de mii de masini in anii ‘50 pentru a satisface cresterea vanzarilor.

Imagini (1) Data: 12 August 2010 Comentarii (0)

Date tehnice despre modelul Jaguar din 1961
Utile

Jaguarul a ajuns un etalon al industriei auto britanice si nu numai, fiind binecunoscut amatorilor de masini datorita siglei sale infatisand un jaguar in saritura, dar si datorita faptului ca reuseste sa ofere masini luxoase care dezvolta putere remarcabila. De la inceputurile marcii, prin modele ca Mark IV din 1948, la XJ 220 din 1992 si 1994, care a detinut la acea vreme recordul pentru cea mai rapida masina produsa in serie, la designul modern al modelelor X-type, XF, XJ si a masinilor de mari dimensiuni botezate XK, automobilele apartinand acestei marci au fost mereu cu o clasa peste competitorii lor, iar modelele anului 1961 nu au constituit o exceptie de la regula.

Imagini (1) Data: 12 August 2010 Comentarii (0)

Noi detalii despre viitorul Audi A6
Noutati-auto

Au aparut informatii noi cu privire la viitorul model Audi A6. Cea de-a patra generatie Audi A6 va fi lansata oficial in 2012. Acesta ar putea sa fie disponibil si ca si model hibrid.

Imagini (1) Data: 12 August 2010 Comentarii (1)

Noi detalii despre Mercedes CLC Shooting Brake
Noutati-auto

Auto Bild a declarat ca Mercedes planuieste sa lanseze noul CLC Shooting Brake in aceasta toamna la Salonul Auto de la Paris.

Imagini (1) Data: 11 August 2010 Comentarii (0)

Primele detalii cu privire la noul Audi A7 Sportback S-line
Noutati-auto

Primele imagini cu noul Audi A7 Sportback S-line au aparut la doua zile dupa prezentarea oficiala a noulu A7 Sportback.

Imagini (7) Data: 28 July 2010 Comentarii (0)

Iata primele detalii cu privire la noul BMW Seria 3!
Noutati-auto

Acestea sunt primele informatii cu privire la noul BMW Seria 3.

Imagini (1) Data: 24 June 2010 Comentarii (3)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1959 :: 11.93MB