No SSO cookie

Noi detalii despre Mercedes CLC Shooting Brake

voteaza
(0/ 0)
Noi detalii despre Mercedes CLC Shooting Brake
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Auto Bild a declarat ca Mercedes planuieste sa lanseze noul CLC Shooting Brake in aceasta toamna la Salonul Auto de la Paris.

 
 
Noul Mercedes CLC Shooting Brake va fi disponibil la scurt timp dupa prezentarea oficiala de la Paris. Acesta este o combinatie dintre un coupe si un combi. Mercedes a declarat ca a luat cele mai frumoase caracteristici ale unui coupe si le-a combinat cu practicabilitatea unei masini de familie.

Modelul CLC Shooting Brake va avea o lungime de 4.4 metri, clasandu-se astfel intre CLC si C Klasse sedan. Noul CLC Shooting Brake va avea patru usi si un haion elegant care va completa perfect designul exclusivist. Deocamdata presa germana are imagini doar cu privire la spatele si partea laterala a noului model.

Noul CLC Shooting Brake va fi disponibil cu pachetul All Terrain, acesta este compus din suspensii independente, noul sistem de tractiune integrala si directie controlata electronic. Mercedes va oferi pentru inceput doua propulsoare pe benzina, unul de 1.2 litri care dezvolta 109 CP, iar al doilea este de 2.0 litri si dezvolta 204 CP.

Propulsorul diesel ales este cel de 2.2 litri, acesta va dezvolta 170 CP. Mercedes va oferi si o versiune CLC Shooting Brake AMG, acest model va fi dotat cu un propulsorul supraalimentat de 272 CP. Noul CLC Shooting Brake AMG va fi dotat din standard cu sistemul de tractiune integrala 4Matic.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1489 :: 17.78MB