No SSO cookie
Fiat 500 cu motor de Ferrari 458 Italia
Noutati-auto

Da, din cate se pare exista aceasta dorinta mai inedita de felul ei. Cum ar fi sa conduceti o astfel de masinuta cu un motor atat de puternic? Pentru mai multe detalii, va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (8) Data: 25 June 2012 Comentarii (0)

Retrospectiva cursei de 24h de la Le Mans in slow motion
Noutati-auto

Va invitam sa urmariti o retrospectiva inedita. Totul este prezentat in slow motion. Veti putea vedea toate detaliile intr-un mod foarte interesant. Daca sunteti curiosi, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 25 June 2012 Comentarii (0)

TUNING: Cei de la Brabus si-au pus amprenta pe Mercedes CLS 63 AMG
Tuning

Va invitam sa aflati mai multe despre acest pachet oferit de celebrul tuner, Brabus. Pentru mai multe detalii, sunteti invitati sa cititi mai departe.

Imagini (20) Data: 19 June 2012 Comentarii (0)

Lupta pentru podium continua in Raliul Targa Florio
MotorSport Romania

Marco Tempestini si Dorin Pulpea au terminat ziua a doua din Raliul Targa Florio pe podium in IRC Production Cup. Chiar daca la jumatatea zilei a pierdut timp din cauza unor probleme tehnice, Marco Tempestini a revenit in forta si a terminat ziua cu inca o victorie de proba speciala.

Imagini (0) Data: 16 June 2012 Comentarii (0)

TUNING: Infiniti FX
Noutati-auto

Va invitam sa urmariti creatia unui tuner provenit de la mare departare. Pentru mai multe detalii, va invitam sa cititi mai multe despre acest kit de tuning pentru Infiniti FX.

Imagini (25) Data: 14 June 2012 Comentarii (0)

Nissan Juke Nismo
Noutati-auto

Anul viitor ne vom putea bucura de noul model Nissan Juke, mai exact Juke Nismo. Daca vreti sa aflati mai multe detalii despre acest model, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (13) Data: 13 June 2012 Comentarii (0)

Volkswagen Jetta Alltrack 2014
Noutati-auto

Cei de la Volkswagen ar putea sa ne bucure in viitorul mai apropiat sau departat cu un model interesant, Jetta Alltrack 2014. Daca vreti sa aflati mai multe detalii in legatura cu acest model, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 12 June 2012 Comentarii (0)

Hamilton castiga in Canada si rescrie istoria F1
Formula 1

Va invitam sa cititi analiza Marelui Premiu de Formula 1 al Canadei. Castigatorul acestei etape este Lewis Hamilton. Pentru mai multe detalii, va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 10 June 2012 Comentarii (0)

Ford Explorer Sport 2013
Noutati-auto

Cei de la Ford au lansat oarecum noul Ford Explorer Sport. Daca vreti sa aflati mai multe detalii despre acest model, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (22) Data: 8 June 2012 Comentarii (0)

Licitatie Ferrari in scopuri caritabile
Noutati-auto

Cei de la Ferrari vor organiza curand o licitatie in scopuri caritabile. Veniturile obtinute vor fi redirectionate catre victimele cutremurului din Italia. Pentru mai multe detalii, va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (8) Data: 7 June 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2394 :: 18.84MB