No SSO cookie

Primele detalii cu privire la noul Audi A7 Sportback S-line

voteaza
(0/ 0)
Primele detalii cu privire la noul Audi A7 Sportback S-line
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Primele imagini cu noul Audi A7 Sportback S-line au aparut la doua zile dupa prezentarea oficiala a noulu A7 Sportback.

 
 
Noul Audi A7 Sportback este bazat pe aceasi platforma ca si viitorul model Audi A6 si urmeaza liniile modelului Audi A5 Sportback. Noul A7 va fi in aceasi clasa cu noul Mercedes CLS si cel mai probabil si cu  BMW Seria 6 Gran Coupe.

Audi a declarat ca noul A7 este combinatia perfecta dintre sportivitatea unui coupe, confortul unui sedan si spatiul unui combi. Noul Audi A7 Sportback este practic o versiune sportiva a viitorului A6. Modelul de serie nu este cu mult diferit fata de conceptul prezentat la Detroit in 2009. Acesta se diferentiaza de conceptul Sportback prin bara frontala usor modificata, dimensiunea si design-ul oglinzilor si interiorul cu mai putine finisaje.

Audi ofera pentru inceput doua pachete S-line. Primul pachet consta in folosirea unei suspensii sportive, cu garda la sol micsorata cu 10 mm, jante de 19" cu pneuri 255/40 R19 sau optional, jante de 20" cu pneuri 265/35 R20. Interiorul este de asemenea imbunatatit, acesta fiind dotat cu scaune sportive imbracate in piele si alcanatara sau doar piele perforata, insertii de aluminiu pe consola centrala, bord si portiere, volan sportiv cu trei spite si insertii ale logo-ului S-line pe diferite componente.

Al doilea pachet este compus dintr-o bara frontala redesenata, cu un design mai agresiv, praguri laterale, difuzor spate si sistem de evacuare cromat. Deocamdata nu se stie pretul noilor pachete S-line.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3550 :: 22.17MB