No SSO cookie

Detalii despre noul BMW Seria 1

voteaza
(0/ 0)
Detalii despre noul BMW Seria 1
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul BMW Seria 1 a fost spionat in timpul testelor de oras, iar primele informatii sugereaza faptul ca noul model va fi refacut de la zero.

 
 
BMW Seria 1 a fost criticat de multe ori pentru spatiul limitat, in special a pasagerilor din spate si al portbagajului. Se pare insa ca noul model a fost realizat in asa fel incat sa acopere nevoia de spatiu. Pe langa spatiul suplimentar, BMW va oferi si un design sportiv asemanator cu cel al noilor modele.

Noul model va avea un ampatament marit pentru ca platforma sa poata fi folosita si pe modelul cu tractiune fata, acesta va fi lansat in 2013. Spre deosebire de modelul actual, noul Seria 1 va avea linii mai cursive, iar spatele va avea un design mai armonios.

Seria 1 ar putea fie primul model BMW care sa primeste noile propulsoare diesel si pe benzina cu trei cilindri. Noua gama de propulsoare de 1.5 litri reprezinta viitorul modelelor de oras bavareze. La lansare insa s-ar putea sa fie disponibil cu propulsorul pe benzina de 1.6 litri. Acesta poate fi dotat cu sistemul Efficient Dynamics si start and stop.

La scurt timp dupa lansarea noului Seria 1, BMW ar putea lansa si o versiune electrica si hibrida. Acestea se vor baza pe noile modele Megacity.

Andrei Monenciu



 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1687 :: 22.17MB