No SSO cookie

Iata primele detalii cu privire la noul BMW Seria 3!

voteaza
(0/ 0)
Iata primele detalii cu privire la noul BMW Seria 3!
Noutati-auto · · 3 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Acestea sunt primele informatii cu privire la noul BMW Seria 3.

 
 
Noul BMW Seria 3 a fost surprins in timpul testelor de la Nurburgring. Noul model va fi lansat anul viitor in varianta sedan, iar in aproximativ un an BMW va lansa si variantele touring si coupe.

BMW va opta pentru un deisgn a partii frontale. Aceasta va consta intr-o capota, bara, grila si blocuri optice noi. Blocurile optice vor folosi cel mai probabil tehnologia LED pentru lumina de zi. Designul va urma aceleasi linii regasite pe modelele Seria 5 si Seria 7. In ceea ce priveste propulsoarele, detaliile sunt putine. Momentan se stie doar ca BMW continua campania de a reduce drastic consumul si emisiile de CO2 atat pe modele diesel, cat si pe cele pe benzina.

Noul Seria 3 va fi dotat cu un sistem start and stop imbunatatit, un sistem de regenerare a energiei prin franare si posibil un plafon panoramic. Printre dotarile tehnologice amintim si sistemul de pre-incalzire a motorului si un sistem dinamic de modificare a aerodinamicii masinii. Noul BMW M3 ar putea fi dotat cu un propulsor de 450 CP.

Andrei Monenciu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (3)

scris de Anonim

rusinativa

scris de Anonim

faceti si voi cate un articol doar asa, sa dea cineva click pe site. eu dau unsubscribe. cica: iata detalii despre noul seria 3. cand intri vezi de fapt actualul model. tipic romanesc.

scris de Anonim

asta nu e noua versiune..asta e o fotografie veche cu seria 3 fara face lift

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1949 :: 22.17MB