No SSO cookie
Iată detaliile oficiale Audi R8 GT Spyder
Noutati-auto

Audi a dat publicităţii primul set de informaţii oficiale despre modelul R8 GT Spyder.

Imagini (3) Data: 3 June 2011 Comentarii (0)

Noi detalii despre SUV-ul Jaguar
Noutati-auto

Daca va temeati ca un SUV in gama Jaguar va ruina imaginea marcii, puteti sa stati linistiti. Potrivit unor informatii neoficiale deocamdata, modelul se va ridica la inaltimea asteptarilor, fiind suficient de usor si de agil. 

Imagini (0) Data: 27 May 2011 Comentarii (0)

Urmatoarea legenda: noi detalii despre "Mega" McLaren
Noutati-auto

Zvonuri despre urmasa lui McLaren F1 circula inca de dinaintea lansarii lui MP4-12C (foto), anul trecut. Pana acum, informatiile erau insa extrem de putine. Lucrurile s-au schimbat in aceasta saptamana, presa britanica reusind sa faca diverse surse anonime sa spuna mai multe.

Imagini (0) Data: 15 May 2011 Comentarii (0)

Noul Chevrolet Corvette, detalii oficiale
Noutati-auto

Dupa ce o serie de informatii au fost "scapate” pe internet la inceputul acestei saptamani, iata ca este momentul ca Chevrolet sa prezinte oficial cel mai nou facelift pentru Corvette.

Imagini (9) Data: 28 April 2011 Comentarii (0)

Noi detalii cu privire la modelul Audi RS4
Noutati-auto

Noul Audi RS4 Avant a fost spionat in timpul testelor de la Nurburgring. Acesta a fost dat de gol de jantele mari si designul mai agresiv. Noul Audi RS4 Avant va primi aceasi parte mecanica ca si modelul RS5 Coupe.

Imagini (1) Data: 31 March 2011 Comentarii (0)

Gura targului: parteneriatul Aston Martin - Maybach, noi detalii
Noutati-auto

Informatii neoficiale ce dateaza de pe vremea cand criza inca nu se instalase in industria auto spun ca Aston Martin si Maybach vor face un schimb de platforme de constructie. Nu mai departe de sfarsitul anului 2010, acordul ar fi si fost semnat, considera Car & Driver.

Imagini (1) Data: 31 March 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Iata primele detalii ale noului Opel Zafira!
Noutati-auto

Opel a prezentat noul concept Zafira intr-un mod inedit, acesta a fost prezentat sub forma unei proiectii digitale. Conceptul Zafira va debuta oficial in cadrul Salonului Auto de la Geneva in luna martie.

Imagini (2) Data: 8 February 2011 Comentarii (0)

Noul Toyota Verso S, detalii complete
Noutati-auto

Toyota a lansat un inlocuitor pentru vechiul Yaris Verso. Noul model Verso S se bazeaza pe platforma actualului Yaris si reprezinta dorinta celor de la Toyota de a se impune in segmentul B.

Imagini (10) Data: 1 October 2010 Comentarii (1)

Iata primele detalii cu privire la noul Subaru Forester!
Noutati-auto

Subaru a lansat primele informatii cu privire la noul Subaru Forester, acesta va fi primul model care va primi noul propulsor boxer de 2.5 litri.

Imagini (1) Data: 27 September 2010 Comentarii (0)

Detalii despre noul Jeep Patriot
Noutati-auto

Jeep a lansat o serie de imagini si informatii complete cu privire la noul Jeep Patriot. Noul model a primit atat imbunatatiri estetice, cat si de performanta.

Imagini (20) Data: 15 September 2010 Comentarii (1)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1833 :: 15.28MB