No SSO cookie

Detalii despre noile modele Porsche

voteaza
(0/ 0)
Detalii despre noile modele Porsche
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Autocar a realizat o lista cu noile modele planuite de germanii de la Stuttgart pentru perioada 2011-2014. Porsche doreste sa diversifice gama de modele pentru a deveni mai competitivi.

 
 
In 2011 Porsche va incepe seria de modele noi prin lansarea noului Porsche 911. Viitorul model anunta noutati in ceea ce priveste designul exterior, un interior mai dotat din punct de vedere calitativ si motorizari mai performante si mai eficiente ale celebrelor propulsoare cu sase cilindri in linie.

Germanii din Stuttgart planuiesc de asemenea sa lanseze si o versiune diesel si hibrida a coupe-ului cu patru usi, Porsche Panamera. Porsche doreste ca varianta diesel sa domine vanzarile in Europa, iar cea hibrida continentul american.

Se lucreaza si la o versiune sportiva a modelului Cayman. Porsche Cayman Clubsport va fi dotat cu un propulsor pe benzina de 3.4 litri cu sase cilindri care va dezvolta aproximativ 330 CP. Noul model ar putea primi de asemenea si o cusca de protectie care sa rigidizeze masina si pentru a-i oferi un aer mai sportiv. Acesta va beneficia si de un centru de greutate mai jos, suspensii si frane imbunatatite si o transmisie automata PDK.

In 2012 modelele Cayman si Boxter vor primi platforme noi, mai spatioase. Astfel ca noile modele Boxter si Cayman vor oferi mai mult spatiu pentru bagaje si pasageri. Productia lor va fi mutata din Finlanda la fabrica din Zuffenhausen, Germania. 

Porsche lucreaza la dezvoltarea unui model nou, acesta va fi cu o clasa mai mica decat actualul Boxter si va fi lansat in 2013. Platforma de baza va fi cea a modelul Volkswagen BlueSport. La noul mini Boxter se adauga si noi modele 911 Cabriolet, 911 Carrera 4 si 911 Turbo.

Anul 2014 va marca lansarea versiunii Porsche Cayenne facelift si noului Porsche 918 Spyder. Acesta este dotat cu un propulsor V8 de 500 CP si cu doua motoare electrice, care impreuna produc 218 CP. Puterea totala dezvoltata de cele trei motoare este de aproximativ 720 CP. Porsche a declarat ca la putere maxima, conceptul 918 Spyder atinge 0-100 km/h in 3.2 secunde, iar viteza maxima atinsa este de 320 km/h.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1580 :: 17.85MB