No SSO cookie

Volkswagen Touareg - autoturismul allround - s-a lansat si in Romania

voteaza
(0/ 0)
Volkswagen Touareg - autoturismul allround - s-a lansat si in Romania
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

"Cavalerul Desertului", modelul Tuareg de la Volkswagen, este acum disponibil si pe piata romaneasca, lansarea sa oficiala avind loc in aceasta saptamina, chiar daca vinzarile acestuia incepusera cu mai multe saptamini inainte.

 
 
Volkswagen Touareg este a treia etapa in strategia de cucerire a pietei a constructorului german, dupa sportivul Passat W8 si inovativul Phaeton.
[poza1s]Specific modelului Touareg sint caracteristicile remarcabile on- si off-road, tractiunea integrala permanenta, reglata electronic, gama diversificata de motoare si designul deosebit.
Volkswagen Touareg poarta numele unui popor al desertului Sahara cu o bogata traditie. Supranumiti cavalerii desertului, touaregii sunt renumiti pentru mandria, inteligenta si demnitatea lor, precum si pentru capacitatea de a se adapta la diferite conditii de viata. Acest nume simbolizeaza astfel adaptarea aceste limuzine offroad la diferitele conditii de drum.
[poza2d]Cu o lungime de 4,75 metri, latime de 1,93 metri, inaltime de 1,72 metri si ampatament de 2,86 metri, Touareg se numara printre modelele allround de clasa superioara, insa masina are un pronuntat caracter sportiv, datotrat, in parte, motoarelor care ofera o viteza maxima de 250 km/h.
Touareg dispune de doua variante de motorizare pe benzina, de 3,2 litri, care dezvolta 220 CP si de 4,2 litri, cu 310 CP , precum si doua variante Diesel - 2,5 litri si 174 CP, si 5 litri de 313 CP.
Noul Volkswagen dispune de mai multe inovatii tehnice pentru a ajusta manevrabilitatea si confortul, precum comutarea trenului de rulare in una din cele trei optiuni, sportiv, auto sau confort.
[poza3s]Un alt plus in ceea ce priveste siguranta este faptul ca, in cazul echiparii cu suspensie pneumatica, autovehiculul coboara automat cu 25 milimetri incepand de la o viteza de 125 km/h.
Intre alte dotari, modelul mai dispune de ABS, ASR (controlul patinarii diferentialului), ESP (programul electronic de stabilitate), MSR (reglarea cuplului motor) si HBA (asistenta hidraulica a franarii), care sunt disponibile standard si care asigura o siguranta activa la cel mai inalt nivel pentru autoturisme.
Pana la momentul lansarii oficiale, pe piata romaneasca au fost vindute deja 68 de automobile Touareg, preturile CIP (fara taxe) ale acestui model fiind cuprinse intre 33.212 euro si 54.164 euro, in functie de versiune.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1459 :: 17.76MB