No SSO cookie
Anvelopele de iarna sunt obligatorii abia de la 1 noiembrie 2011
Noutati-auto

Soferii pot circula iarna aceasta cu anvelope de vara, dar o fac pe barba lor!

Imagini (1) Data: 12 November 2010 Comentarii (6)

Cum sa schimbi anvelopele
Utile

Fiecare proprietar de masina ar trebui sa stie un lucru sau doua despre schimbarea anvelopelor, mai ales datorita faptului ca o pana de cauciuc este una dintre cele mai frecvente probleme care pot aparea atunci cand calatoresti. Durabilitatea cauciucurilor si intretinerea acestora va juca un rol important pe durata de viata a anvelopelor tale, dar pericolele rutiere cum ar fi cuie, suruburi si alte resturi, vor face ca anvelopele sa fie mult mai vulnerabile la fisuri si gauri, care vor duce in timp la o pana de cauciuc. Daca doresti sa economisesti timp si bani, este o idee foarte buna sa inveti sa-ti schimbi anvelopele la domiciliu.

Imagini (1) Data: 12 August 2010 Comentarii (0)

Cum sa pui cat mai corect un plasture unei anvelope sparte
Utile

Un plasture pentru anvelopa este singura modalitate legala de a repara o pana de cauciuc in majoritatea statelor si ar trebui sa fie facuta numai de catre un angajat de la un magazin profesionist. Se spune adesea ca un plasture fierbinte pentru anvelope este cea mai eficienta si mai sigura modalitate de a repara o pana de cauciuc, deoarece este amplasat pe partea interioara a anvelopei. Un kit pentru repararea anvelopelor este, de asemenea, o alternativa sigura pentru a repara o pana de cauciuc si care se poate face la domiciliu. Anvelopele vor trebui totusi sa fie inspectate de catre un profesionist, deoarece acest lucru este esential pentru siguranta rutiera. Lipirea unui plasture anvelopei necesita experienta si calificare, fara a mentiona instrumentele de vulcanizare si o masina de montat pneuri, din moment ce anvelopa va trebui sa fie luata de pe roata.

Imagini (1) Data: 12 August 2010 Comentarii (0)

Cine face cele mai bune instrumente de reparat anvelopele
Utile

Exista foarte multe instrumente de reparat anvelopele disponibile pe piata. Dar, cele doua branduri care sunt considerate a fi cele mai bune sunt urmatoarele:

Imagini (1) Data: 12 August 2010 Comentarii (0)

Care kit este cel mai recomandat pentru repararea anvelopelor
Utile

Este foarte important sa ai in casa ta un kit bun care sa contina unelte pentru repararea anvelopelor, indiferent de cat de des ai de gand sa-l folosesti. Un echipament pentru schimbarea anvelopelor se gaseste in general in cele mai multe case, dar un set de instrumente de reparare a acestora se va dovedi, de asemenea, foarte util in cazul in care vei avea probleme cu anvelopele si nu vei dori sa la duci la un specialist unde va trebui sa scoti din buzunar o suma mare de bani.

Imagini (1) Data: 12 August 2010 Comentarii (0)

Cand este nevoie sa inlocuiesti anvelopele
Utile

Exista mai multi pasi incorporati in procesul de mentinere a unui vehicul intr-o stare tehnica foarte buna, iar acesti pasi cuprind inclusiv inlocuirea anvelopelor. Este necesar sa-ti dai seama cand trebuie sa faci acest lucru, pentru o intretinere mai buna a vehiculului.

Imagini (1) Data: 12 August 2010 Comentarii (0)

3 Sfaturi pentru a curata cu usurinta anvelopele
Utile

Apropierea acestora de sol, precum si franele, fac necesara curatarea anvelopelor in mod regulat pentru a le mentine. Daca esti constient de metodele care pot fi utilizate pentru acest proces vei fi mai sigur ca, sarcina este completata in mod eficient.

Imagini (1) Data: 12 August 2010 Comentarii (0)

Lista de verificare in cazul inspectiei anvelopelor
Utile

De fiecare data cand mergi la drum lung cu masina, ar trebui sa verifici complet anvelopele. In paragrafele de mai jos sunt prezentate aspectele care trebuie verificate in cadrul unei inspectii la anvelope.

Imagini (1) Data: 10 August 2010 Comentarii (0)

Intelegerea "Sistemului de Evaluare a Calitatii Anvelopelor”
Utile

"Sistemul de Evaluare a Calitatii Anvelopelor” a fost adoptat de catre Administratia Nationala pentru Siguranta pe Autostrazi din cadrul Departamentului de Trasporturi din SUA pentru a oferi un mijloc mai de incredere pentru a evalua calitatea per ansamblu a anvelopelor. Totusi, exista doua probleme in cadrul acestui sistem. Acestea sunt: faptul ca firmele producatoare de anvelope sunt responsabile pentru propriile teste, si ca anvelopele lor sunt comparate cu anvelope de control alese de ei. Anvelopele sunt evaluate dupa trei criterii: temperature, anduranta, tractiunea.

Imagini (1) Data: 10 August 2010 Comentarii (0)

Cele mai obisnuite cauze ale defectiunilor la anvelope
Utile

Cand vine vorba de probleme ale anvelopelor, exista mai multe cauze. Iata cateva dintre motivele pentru care anvelopele se vor avaria.

Imagini (1) Data: 10 August 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2366 :: 18.92MB