No SSO cookie

3 Sfaturi pentru a curata cu usurinta anvelopele

voteaza
(0/ 0)
3 Sfaturi pentru a curata cu usurinta anvelopele
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Apropierea acestora de sol, precum si franele, fac necesara curatarea anvelopelor in mod regulat pentru a le mentine. Daca esti constient de metodele care pot fi utilizate pentru acest proces vei fi mai sigur ca, sarcina este completata in mod eficient.

 
 

1 - Sampon

Exista pe piata produse de curatare care pot fi dizolvate in apa, astfel incat solutia rezultata poate fi utilizata pentru a curata anvelopele. O carpa moale, care a fost inbibata in solutie, va fi suficienta pentru a curata anvelopele. Dupa ce murdaria si resturile au fost eliminate,  anvelopele pot fi clatite cu apa curata.

2 – Spray
Solutiile de curatare care pot fi aplicate direct pe anvelope sunt o modalitate convenabila de a le curata. Acestea sunt adesea sub forma de spray, dar pot fi, de asemenea, gasite in forma lichida, astfel solutia poate fi pur si simplu turnata pe o carpa. Lichidul pentru curatare poate fi aplicat direct pe anvelope, dupa care suprafata trebuie frecata usor inainte de a fi clatita cu apa curata. Poti sa achizitionezi si un curatator pentru frana si sa-l utilizezi in acest mod, asigurandu-te ca resturile provenite de la frana nu afecteaza anvelopele.

3 - Protector
Daca incerci sa previi murdarirea anvelopelor, acestea vor fi mult mai usor de curatat. Prin tratarea anvelopelor cu un lichid de protectie, cum ar fi ceara pentru anvelope, vei vedea ca acestea nu vor fi afectate asa usor de murdarie. Daca totusi ti se pare ca este necesar sa le cureti, o simpla clatire de baza va elimina orice murdarie de pe suprafata acestora.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0854 :: 17.78MB