No SSO cookie
Bridgestone a prezentat în România anvelopele de vară 2016
Noutati-auto

Anvelopele sunt importante pentru că ele reprezintă singura parte a sistemului de siguranţă al maşinii dvs. care intră în contact efectiv cu drumul.

Imagini (0) Data: 1 April 2016 Comentarii (0)

Sfaturi pentru alegerea anvelopelor de vara
Noutati-auto

Cel mai important aspect pe care trebuie sa il cunoasteti in ceea ce priveste setul de anvelope de vara este ca ele sunt niste anvelope de randament

Imagini (0) Data: 6 January 2015 Comentarii (0)

La Slatina se vor produce anvelope pentru Formula 1
Noutati-auto

Romanii vor produce in curand anvelope pentru competitia suprema din motorsport, Formula 1.

Imagini (0) Data: 24 February 2013 Comentarii (0)

Despre anvelopele second-hand
Noutati-auto

Iata ce la ce lucruri ar trebui sa acordati atentie atunci cand doriti sa achizitionati anvelope second-hand.

Imagini (0) Data: 14 February 2013 Comentarii (0)

Romanii vor primi amenzi mai mari pentru lipsa anvelopelor de iarna
Noutati-auto

Soferii romani care circula pe drumuri cu polei, inzapezite sau inghetate cu masini fara anvelope de iarna in dotare, vor plati iarna aceasta amenzi mai mari cu 4,5% comparativ cu anul precedent.

Imagini (0) Data: 30 November 2012 Comentarii (0)

Dunlop anunţă lansarea programului de dezvoltare a anvelopei pentru viitoarea putere a motorsportului
Noutati-auto

Multipul campion producător de anvelope, Dunlop Motorsport, sărbătoreşte viitoarea putere a motorsportului, astăzi, la Silverstone, prin sublinierea faptului că noile soluţii tehnologice pentru consumul de carburant pot fi doar optimizate cu noile concepte de design destinate construcţiei de anvelope.

Imagini (0) Data: 25 August 2012 Comentarii (0)

‘Manechinul uman pentru crash test’ explică modul în care noua etichetă UE pentru anvelope poate face mai sigure drumurile din Europa
Noutati-auto

Bucureşti, 22 mai 2012 – Sean Haight, un ‘manechin uman pentru crash test’ de la Collision Safety Institute şi-a exprimat recent convingerea că noua etichetă pentru anvelope ce va fi introdusă în Uniunea Europeană de la 1 noiembrie anul curent va ajuta la reducerea severităţii accidentelor şi la salvarea de vieţi omeneşti.

Imagini (0) Data: 22 May 2012 Comentarii (0)

Recorduri mondiale de viteză stabilite pe anvelope Goodyear Truck
Noutati-auto

Bucureşti, 16 mai 2012  - Mean Green, cel mai rapid camion hibrid din lume, a doborât două recorduri de viteză pe anvelope Goodyear. Pe 27 aprilie 2012, la Wendover Airfield în Utah, Statele Unite ale Americii, camionul costruit de Volvo, care este deţinut şi condus de Boije Ovebrink, a spart recordurile la două categorii internaţionale de viteză.

Imagini (2) Data: 16 May 2012 Comentarii (0)

Anvelopele care se pot adapta conditiilor meteo
Noutati-auto

In Germania cercetatorii nu stau degeaba. Germanii iubesc tehnologia de ultima ora, iar de aceasta data lucreaza la niste anvelope incredibile. Daca sunteti curiosi si daca vreti sa aflati in ce stadiu se afla proiectul, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 6 May 2012 Comentarii (0)

Anvelopele de iarna si interesele parlamentarilor
Utile

Incepand cu data de 01 noiembrie, marti, a intrat in vigoare noua lege data de parlamentarii nostrii “dragi” prin care ne obliga sa ne echipam  masinile cu cauciucuri corespunzatoare de iarna.Asadar Legea nr. 161/2011 privind aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 5/2011, care impune obligativitatea echiparii autoturismelor cu anvelope de iarna in sezonul rece, precizeaza care sunt caracteristicile pentru care gumele de iarna sunt acceptate de catre Autoritatea Rutiera Romana.

Imagini (0) Data: 2 November 2011 Comentarii (3)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1977 :: 15.32MB