No SSO cookie

Cand este nevoie sa inlocuiesti anvelopele

voteaza
(0/ 0)
Cand este nevoie sa inlocuiesti anvelopele
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Exista mai multi pasi incorporati in procesul de mentinere a unui vehicul intr-o stare tehnica foarte buna, iar acesti pasi cuprind inclusiv inlocuirea anvelopelor. Este necesar sa-ti dai seama cand trebuie sa faci acest lucru, pentru o intretinere mai buna a vehiculului.

 
 

Suprafata de rulare este uzata

Utilizarea normala a unui vehicul va uza in timp suprafata de rulare a pneurilor, ceea ce va reduce manipularea vehiculului din moment ce acestea vor deveni mai putin capabile sa faca fata aderentei drumului. In special in conditii meteorologice adverse, este esential ca banda de rulare sa fie suficient de adanca. Inlocuirea cauciucului va fi necesara pentru a putea rezolva aceasta problema. Toate anvelopele trebuie sa fie schimbate in acelasi timp.
Anvelopele sunt perforate

Este posibil ca unele perforari sa fie reparate, dar acest lucru depinde de severitatea perforarii. Decat sa incerci sa-ti repari anvelopele iar apoi sa-ti faci griji daca le-ai reparat bine sau nu, cel mai indicat este sa inlocuiesti anvelopa.

Partea laterala este foarte uzata

Uneori, atunci cand iei o curba mai periculoasa cu masina este posibil ca partea laterala sa se loveasca de bordura, iar astfel anvelopa se va uza in timp, sau se poate rupe. Acest lucru poate duce la o explozie de pneu daca se intampla in mod regulat, asa ca va fi necesar sa faci un schimb de anvelope.

Anvelopa taiata

Este necesar sa schimbi anvelopele in cazul in care acestea au fost afectate de un material dur in timpul mersului. S-ar putea ca taietura sa nu rupa cauciucul in intregime, si astfel ti se va parea o problema superficiala. Cu toate acestea, daca sunt lasate asa, fara sa fie reparate, lucrurile se vor inrautati in timp si anvelopa va fi taiata fasii. Aceasta problema poate fi prevenita prin inlocuirea anvelopelor de indata ce taietura este observata, chiar daca nu ti se pare ca iese aer. 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1208 :: 22.18MB