No SSO cookie

Care kit este cel mai recomandat pentru repararea anvelopelor

voteaza
(0/ 0)
Care kit este cel mai recomandat pentru repararea anvelopelor
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Este foarte important sa ai in casa ta un kit bun care sa contina unelte pentru repararea anvelopelor, indiferent de cat de des ai de gand sa-l folosesti. Un echipament pentru schimbarea anvelopelor se gaseste in general in cele mai multe case, dar un set de instrumente de reparare a acestora se va dovedi, de asemenea, foarte util in cazul in care vei avea probleme cu anvelopele si nu vei dori sa la duci la un specialist unde va trebui sa scoti din buzunar o suma mare de bani.

 
 

Numarul 1 – Kit pentru schimbarea anvelopelor

Un bun kit pentru schimbarea anvelopelor te va ajuta sa-ti rotesti propriile anvelope si sa le schimbi, daca ai o pana sau o alta problema cu masina ta. Aceste kituri pot fi purtate peste tot, asa ca vei avea posibilitatea sa-ti schimbi anvelopa daca ai o explozie in timpul mersului. Aceste seturi includ un cric, un set de chei si piulite, si alte elemente conexe.

Numarul 2 – Kit de reparare a anvelopelor

Desi se gaseste mai rar, este foarte util. Kitul de reparare a anvelopelor te va ajuta sa repari daunele mici, care apar la anvelope pe parcursul timpului. Acest kit contine, de obicei, diferite tipuri de lipici, patch-uri de cauciug care trebuie introduse in anvelope, precum si elemente care te pot ajuta sa repari zgarieturile minore.

Aceste kituri sunt in general concepute pentru a te ajuta sa eviti desumflarea completa a anvelopei, iar astfel vei avea timp sa duci masina la un atelier de reparatii unde anvelopa va fi schimbata. Probabil, ca nu vei dori sa continui sa conduci cu acea anvelopa sparta pentru o perioada lunga de timp.

Pentru mai multe sfaturi adreseaza-te unei persoane specializate.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2588 :: 22.14MB