No SSO cookie
VIDEO: Iarna face ravagii si in SUA!
Noutati-auto

Se pare ca zapada care s-a asternut peste Seattle in noiembrie a luat prin surprindere atat soferii, cat si oficialitatile americane. Deocamdata nu putem spune cu exactitate daca acele masini erau dotate cu anvelope de iarna, dar este cert ca iarna nu face discriminari intre SUV-uri, sedan-uri sau chiar si autobuze.

Imagini (1) Data: 26 November 2010 Comentarii (0)

Honda ataca sezonul de iarna cu o oferta speciala la CR-V
Noutati-auto

Honda a demarat in luna octombrie noua campanie de iarna pentru Honda CR-V, prin care se ofera un avantaj client incepand de la 2000 EURO (TVA inclus), reprezentat de pachetul de intretinere gratuita 3 ani/60.000 km si de anvelope de iarna marca Continental, in limita stocului disponibil.

Imagini (1) Data: 14 October 2010 Comentarii (0)

Pirelli se retrage din WRC
Noutati-auto

Producatorul de anvelope Pirelli a anuntat ca se va retrage din Campionatul Mondial de Raliuri (WRC).

Imagini (1) Data: 7 September 2010 Comentarii (0)

Cum sa sigilezi o anvelopa pe o janta
Utile

Proprietatile anvelopei depind de mai multi factori, dar una dintre problemele cele mai enervante cu care se poate confrunta un conducator auto, este o sigilare nu prea buna a anvelopei de janta. Atunci cand aceasta este sigilata in mod necorespunzator, o anvelopa poate sa se desumfle incetul cu incetul, si pot sa treaca luni de zile inainte ca tu sa observi acest lucru. Aceasta problema poate aparea si in urma unui accident sau a unei izbiri de o bordura, ceea ce cauzeaza indoirea jentii si chiar ruperea sigiliului in timpul acestui proces. Anvelopele moi duc la presiunii scazute ale pneurilor, care, la randul lor, afecteaza consumul si siguranta vehiculului. In cazul in care te confrunti cu un sigiliu rupt, iata ce trebuie sa faci pentru a remedia problema.

Imagini (1) Data: 12 August 2010 Comentarii (0)

Cum sa repari o anvelopa pneumatica
Utile

Exista mai multe modalitati de a repara o anvelopa pneumatica. Anvelopele pneumatice sunt utilizate pentru roabe, cositoare de gazon si alte unelte. Aceste anvelope pot fi reparate cu usurinta, fara sa fie nevoie sa inlocuiesti anvelopa. In mod normal, un cui sau alte obiecte ascutite ar fi intepat anvelopa. Practic, partea interioara a anvelopei este umpluta cu aer si este captusita cu un zid de butil. Anvelopa in sine este impermeabila si ermetica. Repararea este de fapt destul de simpla si exista mai multe kituri de reparatii disponibile care contin tot ce este necesar pentru a repara anvelopa.

Imagini (1) Data: 12 August 2010 Comentarii (0)

Ce trebuie sa stii inainte sa schimbi cauciucurile
Utile

Schimbarea unui cauciuc este lipsita de efort daca ai echipamentul necesar. Poti face pana din mai multe motive, in orice moment, poate chiar in timp ce conduci. Pietre ascutite, gropi, presiunea din anvelope, sau chiar din cauza vechimii cauciucului. De cele multe ori poti ajunge la o vulcanizare, dar cateodata esti nevoit sa schimbi cauciucul intr-o parcare sau pe marginea drumului. Trebuie sa fii pregatit, in linii mari, atunci cand ti se intampla asta. Ar trebui sa folosesti o mini roata de rezerva, cunoscuta sub numele de "donut”, cu care poti ajunge pana la o vulcanizare unde poti schimba cauciucul. De asemenea, ar trebui sa ai si un cric si o cheie de roti, cu care poti desface prezoanele care prind roata de masina.

Imagini (1) Data: 12 August 2010 Comentarii (0)

Renault lanseaza cauciucurile proprii
Noutati-auto

Renault a lansat propria gama de anvelope: Motrio. Francezii sunt primii producatori de automobile care lanseaza o gama propie de pneuri.

Imagini (1) Data: 26 March 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Bridgestone Potenza S001
Noutati-auto

Bridgestone va prezenta la Salonul Auto de la Geneva noile anvelope Bridgestone Potenza S001. Acestea sunt destinate pentru masini sport precum Aston Martin Rapide si Ferrari 458 Italia.

Imagini (1) Data: 25 February 2010 Comentarii (0)

Video: Tir tractat de un Subaru WRX STI
Noutati-auto

Iarna este un anotimp anevoios pentru soferi. Drumuri inzapaezite, gheata si ambuteiaje din ce in ce mai multe. Unii soferi raman blocati in trafic, asa ca este nevoie sa fie tractati. Problema e ca e greu sa tractezi un tir cu remorca, e greu daca nu ai un Subaru WRX STI cu tractiune integrala si anvelope de iarna.

Imagini (1) Data: 21 December 2009 Comentarii (1)

Michelin opreste productia unei fabrici din Romania
Noutati-auto

Activitatea fabricii de anvelope Michelin din Zalau va fi intrerupta in aceatsa luna pentru o perioada de 18 zile.

Imagini (1) Data: 6 March 2009 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2262 :: 18.89MB