No SSO cookie

Utile

  • Utile · 12 August 2010 · Comentarii (0) · Imagini (1) ·

    Cum sa personalizezi o masina clasica

    Masinile clasice pot fi personalizate in mai multe moduri. Este totusi important sa personalizezi masina doar daca aceasta are nevoie sa fie restaurata sau daca personalizarea nu va afecta valoarea vehiculului. Multe masini clasice sunt rare, asa ca piesele originale sunt mai valoroase decat cele cu care sunt inlocuite cu scopul de a da un look personalizat. Din fericire, exista moduri de a personaliza masina clasica fara a-i diminua valoarea.

    Detalii
  • Utile · 12 August 2010 · Comentarii (0) · Imagini (1) ·

    Cum se calculeaza Brake Horsepower

    Termenul ,,brake horsepower’’ s-a nascut din testele asupra motorului, unde se foloseau frane mecanice sau electrice pentru a se masura puterea unui motor. In cazul sistemului mecanic se poate masura doar cuplul iar rotatiile pe minut trebuie masurate separat si combinate cu o ecuatie a puterii. Dinamurile elecrice sau generatoarele pot fi monitorizate pentru a vedea output-ul de kilowati care se poate traduce direct in cai putere. Exista mai multe aplicatii unde calculul Brake Horsepower poate fi realizat cu datele potrivite.

    Detalii
  • Utile · 12 August 2010 · Comentarii (0) · Imagini (1) ·

    Cum sa calculezi viteza

    Majoritatea masinilor noi au in dotare tahometre si vitezometre. Astfel, este usor pentru soferul obisnuit sa determine ce viteza pe drum va da un motor aflat in trepte de viteza diferite. Pe de alta parte, constructorii masinilor de performanta au nevoie sa determine exact in ce treapta de viteza trebuie sa se afle masina si ce grosime trebuie sa aiba cauciucurile pentru ca motorul sa ofere maximum de putere. Calculul acestor viteze depinde de cunoasterea curbei puterii unui motor, marimii cauciucurilor si raportul vitezei.

    Detalii
  • Utile · 12 August 2010 · Comentarii (0) · Imagini (1) ·

    Decapotabila Chevrolet Corvette din 1954

    Corvette, marca sport a celor de la Chevrolet era in 1954 un autoturism frumos si relativ usor de condus pe drumurile serpuite, insa reactiona foarte prost la acceleratia de pe loc. Cu toate acestea, Corvette-ul lansat in 1953 si disponibil doar ca masina decapotabila, a reprezentat o piatra de hotar in industia ingineriei automobilistice americane multumita designerului sef de la General Motors, Harley Earl, care isi dorea o masina ce sa reprezinte un raspuns adus roadsterelor britanice care inundasera piata americana.

    Detalii
  • Utile · 12 August 2010 · Comentarii (0) · Imagini (1) ·

    Informatii generale despre Mustang Mach 1

    Ford Mustang Mach 1 a fost un model extrem de performat, care si-a facut debutul pe scena automobilismului in anul 1969, inlocuind modelul 2+2, produs intre 1964 si 1968, fiind pentru multa vreme liderul masinilor cu multi cai putere (asa numitele "muscle cars”) la sfarsitul deceniului 6 al secolului trecut pana in primii ai deceniului 7. Cu toate acestea insa, din nefericire, criza energetica din 1973 a distrus pur si simplu aceasta clasa de masini, insa Mach 1 a supravietuit sub forma modelului Mustang II.

    Detalii
  • Utile · 12 August 2010 · Comentarii (0) · Imagini (1) ·

    Date tehnice despre modelul Jaguar din 1961

    Jaguarul a ajuns un etalon al industriei auto britanice si nu numai, fiind binecunoscut amatorilor de masini datorita siglei sale infatisand un jaguar in saritura, dar si datorita faptului ca reuseste sa ofere masini luxoase care dezvolta putere remarcabila. De la inceputurile marcii, prin modele ca Mark IV din 1948, la XJ 220 din 1992 si 1994, care a detinut la acea vreme recordul pentru cea mai rapida masina produsa in serie, la designul modern al modelelor X-type, XF, XJ si a masinilor de mari dimensiuni botezate XK, automobilele apartinand acestei marci au fost mereu cu o clasa peste competitorii lor, iar modelele anului 1961 nu au constituit o exceptie de la regula.

    Detalii

Cauta masini

Abonare la newsletter

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1453 :: 22.26MB