No SSO cookie

Utile

  • Utile · 11 August 2010 · Comentarii (0) · Imagini (1) ·

    Cele mai utile achizitii pentru masina

    Achizitiile pentru masina si componentele pentru aceasta reprezinta unul dintre cele mai importante costuri ale acesteia. De la achizitie pana la intretinere, intregul proces nu este numai scump, ci are nevoie si ca dumneavoastra sa analizati cu atentie munca facuta, inainte de a-i plati mecanicului sau celui ce v-a facut-o. Fie ca achizitionati diferite componente pentru a o repara sau pur si simplu doriti sa schimbati aspectul masinii dumneavoastra, costurile sunt destul de ridicate.

    Detalii
  • Utile · 11 August 2010 · Comentarii (0) · Imagini (1) ·

    Cautarea masinilor second hand

    V-ati saturat sa fiti stresat de un vanzator de masini atunci cand faceti o vizita la un salon auto? De multe ori nici macar nu apucati sa va parcati masina, ca un vanzator deja este langa dumneavoastra, gata sa bata palma la o intelegere. Multi oameni vor sa evite aparitia acestor evenimente, cu toate ca exista si alte variante de a cumpara o masina. Chiar daca exista atatia comercianti, saloane auto si anunturi online, puteti avea o experienta plaucta legat de cautatul unei masini din confortul propriei case.

    Detalii
  • Utile · 11 August 2010 · Comentarii (0) · Imagini (1) ·

    Masini cu ratiune proprie

    Probabil ca titlul este putin fortat, dar de aproape 30 de ani, inginerii lucreaza la un vehicul dotat cu un sistem inteligent de conducere – in esenta, ei incearca sa creeze o masina autonoma. Asta a fost o fantezie pentru mai multi soferi, care sperau ca functia de auto-pilot ii va scuti de condus.

    Detalii
  • Utile · 11 August 2010 · Comentarii (0) · Imagini (1) ·

    Masinile si stralucirea

    Mersul cu masina la drum intins este un lucru extrem de apreciat. Cine nu iubeste sunetul unui motor care toarce si vibratiile unei brize ametitoare care intra pe geamurile unei masini?

    Detalii
  • Utile · 11 August 2010 · Comentarii (0) · Imagini (1) ·

    Avantajele unui service de calitate pentru BMW

    Chiar daca vizita la un service adecvat pentru BMW dumneavoastra duce la marirea duratei de viata a masinii si va ajuta sa ii pastrati valoarea ridicata, multi oameni nu fac acest lucru. Mai exista si acei priprietari de masini, printre care puteti fi si dumneavoastra, care nu fac diferenta intre o imbunatatire a masinii si un service intreg.

    Detalii
  • Utile · 11 August 2010 · Comentarii (3) · Imagini (1) ·

    Atunci cand din teava de esapament iese fum alb

    Fumul care iese din teava de esapament poate sa va faca o idee despre starea masinii dumneavoastra. Atunci cand fumul are culoarea alba, poate indica doua situatii, in functie de temperatura motorului. Fumul poate sa iasa pe teava de esapament atunci cand motorul abia se incalzeste sau la orice temperatura a sa.

    Detalii

Cauta masini

Abonare la newsletter

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1495 :: 22.31MB