No SSO cookie

Utile

  • Utile · 12 August 2010 · Comentarii (0) · Imagini (1) ·

    Curatarea radiatorului in 8 pasi simpli

    Curatarea radiatorului este o parte esentiala a procesului de mentenanta, cu efecte pozitive asupra performantei masinii si duratei de functionare. Majoritatea proprietarilor de automobile neglijeaza mentenanta radiatorului din inspectiile de rutina si dau atentie acestei componente numai atunci cand apare o problema la sistemul de racire. Supraincalzirea motorului este o problema asociata adeseori cu masinile vechi, iar service-ul regulat al radiatorului ar preveni astfel de probleme. Este usor sa mentii radiatorul curat urmand acesti opt pasi care ii vor asigura functionarea corecta si in parametri optimi, in orice moment.

    Detalii
  • Utile · 12 August 2010 · Comentarii (0) · Imagini (1) ·

    Legarea in retea a automobilelor va transforma vietile oamenilor

    Lucrurile din toata lumea sunt reglate pentru a se conecta unele cu altele. Legarea in retea a automobilelor face posibila conexiunea intre masini, care va fi noua cale de comunicare a oamenilor. Expertii subliniaza ca legarea in retea a automobilelor este unul dintre telurile industriei auto, ca si aparitia unor computere de birou independente, cu care sa se interconecteze. De aceea, legarea in retea a automobilelor va schimba in viitor stilul de viata si de lucru al oamenilor.

    Detalii
  • Utile · 12 August 2010 · Comentarii (0) · Imagini (1) ·

    Sa ne intretinem vehiculul, prin cumpararea celor mai bune piese auto

    Vehiculele sunt masinarii extreme, in care fiecare piesa in parte, mare sau mica, este proiectata sa indeplineasca o functie speciala, pentru a face masina sa functioneze. De la caroserie la frane si de la parbrize la unitatile de control al transmisiei, toate sunt facute pentru a conferi putere si viteza. Cata vreme piesele auto sunt in cea mai buna stare de functionare, te poti bucura de condusul masinii tale, dar cand vine momentul in care masina are nevoie de reparatii, este cel mai bine sa iti duci vehiculul la reparat doar la un mecanic auto autorizat si profesionist, care iti poate garanta montarea unor piese originale si de calitate. Ar trebui sa alegi intotdeauna piese auto originale si de firma, pentru a-ti proteja masina.

    Detalii
  • Utile · 12 August 2010 · Comentarii (0) · Imagini (1) ·

    Detalii tehnice despre BMW 323

    Pentru o scurta perioada – 3 ani mai precis- cei de la BMW au oferit o versiune imbunatatita a Serie 3, cu numele oficial de 323, alimentata de un motor de 2,5 litri cu 6 cilindri in linie, multi experti in automobilism intrebandu-se pe drept cuvant care este motivul pentru care cei de la BMW nu si-au denumit oficial masina "325” Modelul a fost disponibil din 1998, pana in anul 2000.

    Detalii
  • Utile · 12 August 2010 · Comentarii (2) · Imagini (2) ·

    Cum sa montezi un adaptor MP3 intr-o masina

    Un adaptor MP3 iti da posibilitatea sa asculti muzica de pe dispozitivul tau portabil la boxele automobilului. Exista mai multe tipuri de adaptoare MP3, care se pot monta in locul brichetei sau in jack-ul pentru casti. Indiferent de tipul lor, aceste adaptoare iti largesc orizontul muzical pe timpul calatoriei tale, iar tu nu mai trebuie sa aloci spatiu CD-urilor. Montarea unui adaptor MP3 in masina ta este o sarcina usoara si care nu iti ia mult timp. Iti va ramane destul timp sa te bucuri de melodiile tale preferate pe parcursul drumului cu masina.

    Detalii
  • Utile · 12 August 2010 · Comentarii (0) · Imagini (1) ·

    Cum sa maresti numarul de cai putere la o Honda

    Honda este cunoscuta pentru fiabilitate si economie de carburant dar, cu exceptia catorva modele speciale ca de exemplu supercar-ul NSX, sportcar-ul S2000 si versiunile Si cum este Civic-ul, ele nu este renumita pentru numarul de cai putere. Nu este iesit din comun ca un posesor de Honda sa-si faca masina mai rapida. Din fericire, acest lucru se poate realiza in mai multe moduri.

    Detalii

Cauta masini

Abonare la newsletter

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0998 :: 17.96MB