No SSO cookie

Utile

  • Utile · 12 August 2010 · Comentarii (0) · Imagini (1) ·

    Generatorul de hidrogen construit acasa- Cum poti avea si tu o masina hibrid

    Un generator de hidrogen construit acasa, folosind doar cateva componente simple, iti poate transforma masina intr-un vehicul hibrid. In ultima vreme, avand in vedere ca rezervele mondiale de titei sunt in scadere continua, au existat foarte multe studii referitoare la carburantii alternativi, iar populatia se intreaba – pe buna dreptate- de ce nu se gasesc solutii la criza energetica ce se prefigureaza. Chiar daca cercetatorii au elaborat si testat mai multe metode, apa transformata in hidrogen reprezinta o sursa nesperata de energie, putand revolutiona intregul sector energetic. Tehnologia necesara este disponibila oricui doreste sa construiasca chiar si acasa un generator de hidrogen, acest element gazos fiind deja utilizat drept combustibil in mai multe domenii de activitate. Acesta prezinta avantajul ca este regenerabil, mai curat si mai sigur si nu are in compozitie elementele toxice continute de motorina si benzina.

    Detalii
  • Utile · 12 August 2010 · Comentarii (0) · Imagini (1) ·

    Inlocuirea parbrizului: cum sa economisesti bani atunci cand nu mai poate fi reparat

    Crapatura imensa din parbrizul masinii tale nu arata foarte bine, si nici nu cred ca va fi mai bine daca vei incerca sa o ignori. Se pare ca este momentul perfect sa incepi sa te gandesti la inlocuirea parbrizului. Montarea unui nou parbriz poate fi ieftina daca esti pregatit atunci cand te duci la un atelier de geamuri auto.

    Detalii
  • Utile · 11 August 2010 · Comentarii (0) · Imagini (3) ·

    Generalitati despre compresoarele de supraalimentare

    In lumea curselor auto, nimic nu exemplifica mai bine cuvantul "putere” decat un compressor de supraalimentare, care iese prin capota masinii. Acestea sunt folosite inca de dinaintea aparitiei motorului auto si au fost folosite si in industria miniera, ajutand la ventilatie, ca abia mai apoi sa fie adoptate de cei care participa la cursele de mare viteza. Compresoarele de supraalimentare maresc caii putere prin faptul ca ajuta motorul sa primeasca mai mult aer, ceea ce duce la o combustie mai puternica in cilindrii si, implicit, mai multa putere.

    Detalii
  • Utile · 11 August 2010 · Comentarii (0) · Imagini (1) ·

    Vrei sa-ti repari masina cea veche sau sa-ti cumperi una noua?

    Vrei sa-ti repari masina ta cea veche sau sa iti cumperi o masina noua, iata o intrebare foarte buna. Reprezentantele de masini noi s-au confruntat cu o prabusire a industriei auto, din cauza situatiei financiare mondiale. Spre deosebire de acestea, vanzatorii de piese auto se confrunta cu cresteri ale vanzarilor firmelor pe care le reprezinta. Aceasta din cauza ca din ce in ce mai multi proprietari de masini aleg sa investeasca in masinile lor vechi, decat sa cumpere o masina noua. Proprietarii de masini se hotarasc sa inlocuiasca o piesa uzata cu una noua, pentru a economisi bani.

    Detalii
  • Utile · 11 August 2010 · Comentarii (0) · Imagini (1) ·

    Cum sa va protejati masina impotriva hotilor

    Din moment ce industria auto s-a dezvoltat tot mai mult, au aparut tot mai multi hoti de masini si nu exista o modalitate eficienta dea preveni in totalitate masina de astfel de evenimente.Hotii actioneaza mereu, dar cu toate astea prefera sa actioneze in timpul zilei – cum ar fi la evenimentele sportive – pentru a da lovitura la masinile parcate pe spatiile publice.

    Detalii
  • Utile · 11 August 2010 · Comentarii (0) · Imagini (1) ·

    Cum sa ajungeti proprietarul unei masini ieftine

    Daca tot aveti posibilitatea de a achizitiona masini ieftine cu pretul sub 5.000 de dolari, de ce sa platiti o suma monumentala pe o masina care si asa va sta in parcarea de la biroul la care lucrati, intreaga zi? Masinile ieftine sunt sunt cele mai potrivite pntru situatia economica actuala. Aceste masini nu numai ca sunt disponibile pe siturile de internet specializate in asa ceva, ci exista si cateva sfaturi despre aceste masini, care va ajuta sa faceti o alegere inteligenta. In acest articol am descris intreaga procedura care va va face posesorul unei masini si care va va ajuta sa scateti un pret bun pe ea, care sa fie chiar mai mic decat v-ati asteptat.

    Detalii

Cauta masini

Abonare la newsletter

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0805 :: 17.96MB