No SSO cookie

Utile

  • Utile · 12 August 2010 · Comentarii (0) · Imagini (1) ·

    Cum sa schimbi anvelopele

    Fiecare proprietar de masina ar trebui sa stie un lucru sau doua despre schimbarea anvelopelor, mai ales datorita faptului ca o pana de cauciuc este una dintre cele mai frecvente probleme care pot aparea atunci cand calatoresti. Durabilitatea cauciucurilor si intretinerea acestora va juca un rol important pe durata de viata a anvelopelor tale, dar pericolele rutiere cum ar fi cuie, suruburi si alte resturi, vor face ca anvelopele sa fie mult mai vulnerabile la fisuri si gauri, care vor duce in timp la o pana de cauciuc. Daca doresti sa economisesti timp si bani, este o idee foarte buna sa inveti sa-ti schimbi anvelopele la domiciliu.

    Detalii
  • Utile · 12 August 2010 · Comentarii (0) · Imagini (1) ·

    Cum sa repari o anvelopa pneumatica

    Exista mai multe modalitati de a repara o anvelopa pneumatica. Anvelopele pneumatice sunt utilizate pentru roabe, cositoare de gazon si alte unelte. Aceste anvelope pot fi reparate cu usurinta, fara sa fie nevoie sa inlocuiesti anvelopa. In mod normal, un cui sau alte obiecte ascutite ar fi intepat anvelopa. Practic, partea interioara a anvelopei este umpluta cu aer si este captusita cu un zid de butil. Anvelopa in sine este impermeabila si ermetica. Repararea este de fapt destul de simpla si exista mai multe kituri de reparatii disponibile care contin tot ce este necesar pentru a repara anvelopa.

    Detalii
  • Utile · 12 August 2010 · Comentarii (0) · Imagini (1) ·

    Cum sa pui cat mai corect un plasture unei anvelope sparte

    Un plasture pentru anvelopa este singura modalitate legala de a repara o pana de cauciuc in majoritatea statelor si ar trebui sa fie facuta numai de catre un angajat de la un magazin profesionist. Se spune adesea ca un plasture fierbinte pentru anvelope este cea mai eficienta si mai sigura modalitate de a repara o pana de cauciuc, deoarece este amplasat pe partea interioara a anvelopei. Un kit pentru repararea anvelopelor este, de asemenea, o alternativa sigura pentru a repara o pana de cauciuc si care se poate face la domiciliu. Anvelopele vor trebui totusi sa fie inspectate de catre un profesionist, deoarece acest lucru este esential pentru siguranta rutiera. Lipirea unui plasture anvelopei necesita experienta si calificare, fara a mentiona instrumentele de vulcanizare si o masina de montat pneuri, din moment ce anvelopa va trebui sa fie luata de pe roata.

    Detalii
  • Utile · 12 August 2010 · Comentarii (0) · Imagini (1) ·

    Cine face cele mai bune instrumente de reparat anvelopele

    Exista foarte multe instrumente de reparat anvelopele disponibile pe piata. Dar, cele doua branduri care sunt considerate a fi cele mai bune sunt urmatoarele:

    Detalii
  • Utile · 12 August 2010 · Comentarii (0) · Imagini (1) ·

    Care kit este cel mai recomandat pentru repararea anvelopelor

    Este foarte important sa ai in casa ta un kit bun care sa contina unelte pentru repararea anvelopelor, indiferent de cat de des ai de gand sa-l folosesti. Un echipament pentru schimbarea anvelopelor se gaseste in general in cele mai multe case, dar un set de instrumente de reparare a acestora se va dovedi, de asemenea, foarte util in cazul in care vei avea probleme cu anvelopele si nu vei dori sa la duci la un specialist unde va trebui sa scoti din buzunar o suma mare de bani.

    Detalii
  • Utile · 12 August 2010 · Comentarii (0) · Imagini (1) ·

    Cand este nevoie sa inlocuiesti anvelopele

    Exista mai multi pasi incorporati in procesul de mentinere a unui vehicul intr-o stare tehnica foarte buna, iar acesti pasi cuprind inclusiv inlocuirea anvelopelor. Este necesar sa-ti dai seama cand trebuie sa faci acest lucru, pentru o intretinere mai buna a vehiculului.

    Detalii

Cauta masini

Abonare la newsletter

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1321 :: 22.32MB