No SSO cookie
Rompetrol lanseaza un sistem de gestiune a flotelor de autovehicule
Noutati-auto

Grupul Rompetrol lansează pe piaţa romanească un sistem complet automatizat de gestiune a flotelor de autovehicule, denumit "Fill&Go" (Încarcă şi pleacă), informează un comunicat Rompetrol.

Imagini (0) Data: 14 November 2003 Comentarii (0)

Piata auto româneasca este estimata la 135.000 de vehicule noi în acest an
Noutati-auto

Estimările privind evoluţia pieţei auto româneşti indică pentru acest an o creştere de 20% la circa 135.000 de autovehicule noi, potrivit preşedintelui Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor din România (APIA), Brent Valmar.

Imagini (0) Data: 5 November 2003 Comentarii (0)

Opel a vândut 1.753 autovehicule în România, în primele 9 luni
Noutati-auto

În primele trei trimestre ale acestui an, Opel a comercializat un număr de 1.753 vehicule pe piaţa românească, estimând ca până la sfârşitul anului cifra totală a maşinilor vândute va ajunge la circa 2.300 de unităţi, faţă de 1.798 unităţi livrate anul trecut, a declarat site-ului www.masini.ro. Cristian Oltean, director de marketing Opel România.

Imagini (0) Data: 7 October 2003 Comentarii (0)

BCR Leasing detine 22,3% din piata de leasing a autovehiculelor
Noutati-auto

BCR Leasing a încheiat, în primul semestru al acestui an, aproximativ 2900 de contracte de finanţare pentru autoturisme si autovehicule, dintr-un total de aproape 3000 contracte, în valoare totală de peste 52 milioane euro.

Imagini (0) Data: 6 August 2003 Comentarii (0)

Hyundai a vândut 314 autovehicule de la începutul anului
Noutati-auto

Compania Hyundai Auto România a vândut în primele 5 luni ale anului un număr de 314 vehicule, cu doar 1% mai mult faţă de anul trecut, însă se aşteaptă la vânzări de 1.250 de unităţi pentru întregul an, cu peste 50% mai mari faţă de anul trecut, a declarat pentru www.masini.ro, Ana Maria Meşter, responsabil cu presa în cadrul companiei.

Imagini (0) Data: 11 June 2003 Comentarii (0)

Un grup de firme va deschide o expozitie cu vânzare pentru autovehicule second-hand
Noutati-auto

Mai multe firme, între care şi Grupul Lada-Niva România, vor deschide în incinta complexului comercial Prisma, la sfârşitul lunii mai, o expoziţie auto permanentă, cu vânzare, destinată posesorilor de autovehicule rulate, a declarat site-ului www.masini.ro, Victor Surdu, director general al companiei menţionate.

Imagini (0) Data: 23 April 2003 Comentarii (0)

Noi amendamentele aduse la proiectul de Lege privind autorizarea societatilor care repara vehiculele rutiere
Utile

Autorizaţia tehnică de funcţionare a agenţilor economici care prestează servicii de reparaţie sau desfăşoară activitaţi de reconstrucţie a vehiculelor rutiere ar putea fi suspendată total sau parţial, în urma propunerii Camerei Deputaţilor, acceptate, miercuri, de senatorii Comisiei Economice.

Imagini (0) Data: 6 March 2003 Comentarii (0)

Vinzarile de autovehicule au scazut in Europa
Noutati-auto

Piata auto europeana a suferit, anul trecut, o scadere de 2,9%, numarul total de autovehicule comercializate fiind de 14.390.163 de unitati, potrivit datelor prelucrate de Asociatia Producatorilor de Automobile din Europa (ACEA), citate de auto.com. Scaderea vinzarilor a avut drept cauza climatul macroeconomic slabit la nivel european, care a creat un sentiment de neincredere in rindurile populatiei.

Imagini (0) Data: 15 January 2003 Comentarii (0)

Renault Romania a preluat importul si distributia vehiculelor Nissan
Noutati-auto

Renault a preluat, incepind cu luna ianuarie a acestui an, activitatea de import si distributie a autovehiculelor Nissan in Romania, in cadrul consolidarii componentei comerciale in interiorul Aliantei Renault-Nissan, se arata intr-un comunicat al Renault Romania

Imagini (0) Data: 14 January 2003 Comentarii (0)

Anadolu Automobil Rom a lansat doua noi autovehicule de transport calatori
Noutati-auto

Compania Anadolu Automobil Rom, importator autorizat al autovehiculelor de calatori MAN Turcia, a lansat, joi, pe piata romaneasca, noile autobuze MAN SL 223/283 si noile autocare MAN Lion's Coach, ultimele avand o estimare de vinzari de circa 20 de unitati in 2003.

Imagini (0) Data: 14 December 2002 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0668 :: 15.3MB