No SSO cookie

Hyundai a vândut 314 autovehicule de la începutul anului

voteaza
(0/ 0)
Hyundai a vândut 314 autovehicule de la începutul anului
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Compania Hyundai Auto România a vândut în primele 5 luni ale anului un număr de 314 vehicule, cu doar 1% mai mult faţă de anul trecut, însă se aşteaptă la vânzări de 1.250 de unităţi pentru întregul an, cu peste 50% mai mari faţă de anul trecut, a declarat pentru www.masini.ro, Ana Maria Meşter, responsabil cu presa în cadrul companiei.

 
 
[poza1s]Această creştere a vânzărilor este explicată prin lansarea modelului de clasă mini, Hyundai Getz, pentru care se aşteaptă vânzări în volume importante. Modelul costă, în varianta de bază, fără taxe incluse, 7.500 de euro, în varianta de motorizare 1,1 litri de 62 CP, şi 8.900 de euro, în varianta de 1,3 litri de 81 CP. Între dotările opţionale ale modelului se află airbag şofer, geamuri electrice, aer condiţionat, servodirecţie, banchetă spate rabatabilă şi ABS şi EBD, pentru versiunea 1.3. [poza2s]Mai multe detalii, atât despre acest model, cât şi despre celelalte modele Hyundai importate în România puteţi afla de pe www.maşini.ro, unde, din această săptămână, compania are informaţii tehnice, preţuri şi listele de dotări pentru 9 modele. În plus, în perioada 19 - 22 iunie, Hyundai Auto Romania organizează Hyundai Open Tennis, un turneu de tenis pentru amatori. Evenimentul se va desfăşura în parcul Herăstrau, iar participanţii au posibilitatea de a-şi încerca puterile pe terenul de tenis şi de a testa calitatea modelelor Hyundai pe parcursul întregului turneu. [poza3s]Ajuns la a III-a editie, turneul face parte din programul de fidelizare a clienţilor Hyundai şi include, în afara disputelor la fileu, teste cu automobilele Hyundai, prezentări de modă sport, concerte cu formaţii în vogă şi sărbătorirea câştigătorilor.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1881 :: 22.15MB