No SSO cookie

BCR Leasing detine 22,3% din piata de leasing a autovehiculelor

voteaza
(0/ 0)
BCR Leasing detine 22,3% din piata de leasing a autovehiculelor
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

BCR Leasing a încheiat, în primul semestru al acestui an, aproximativ 2900 de contracte de finanţare pentru autoturisme si autovehicule, dintr-un total de aproape 3000 contracte, în valoare totală de peste 52 milioane euro.

 
 
[poza1s] BCR Leasing deţine 22,3% din piata de leasing auto, pe sectorul autovehiculelor de import şi româneşti, cu un numar de 2.359 de contracte încheiate, dintr-un total de 10.580, estimat pentru toată piaţa de leasing auto. De asemenea, societatea deţine 16% din piaţa autovehiculelor comerciale import, mai mici de 3,5 tone si are o cotă de 28,4% in zona de leasing pentru autovehicule comerciale româneşti, mai mici de 3,5 tone, potrivit datelor furnizate de Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor Auto din România.
BCR Leasing avea în derulare, la 30 iunie 2003, peste 5.850 de contracte, de două ori mai mult decât la finele anului trecut, valoarea finanţărilor – aproape 110 milioane euro – crescând, de asemenea, de aproximativ două ori, informează un comunicat al companiei.
[poza2d] Ritmul de creştere se regăseşte pe toate cele trei categorii de bunuri pentru care BCR Leasing a acordat finanţări, respectiv autoturisme, autoutilitare şi echipamente. Ponderea contractelor s-a păstrat, in cursul anului, astfel că aproximativ două treimi din contracte au fost incheiate pentru autoturisme şi o cincime pentru echipamente.
BCR Leasing promovează împreună cu BCR Asigurări un pachet de finanţare atât pentru autovehicule (de la Dacia, Daewoo, Renault, Volkswagen, Audi, BMW, Mercedes, până la camioane MAN), cât şi pentru echipamente industriale (pentru industria lemnului, textilă, construcţii, tehnică de calcul, etc.). BCR Leasing este cotată printre primele 3 societăţi din piaţa leasingului.
Cifra de afaceri a BCR Leasing, compania de profil a Grupului Banca Comercială Română, a fost, în primele 6 luni ale acestui an, de peste 780 miliarde lei.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1481 :: 17.76MB