No SSO cookie

Opel a vândut 1.753 autovehicule în România, în primele 9 luni

voteaza
(0/ 0)
Opel a vândut 1.753 autovehicule în România, în primele 9 luni
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

În primele trei trimestre ale acestui an, Opel a comercializat un număr de 1.753 vehicule pe piaţa românească, estimând ca până la sfârşitul anului cifra totală a maşinilor vândute va ajunge la circa 2.300 de unităţi, faţă de 1.798 unităţi livrate anul trecut, a declarat site-ului www.masini.ro. Cristian Oltean, director de marketing Opel România.

 
 
[poza1s]La această sumă se vor adăuga şi aproximativ 300 de maşini Chevrolet, marcă nou intrată pe piaţa românească, produsă de compania GM Daewoo, firmă afiliată ca şi Opel, celui mai mare producător mondial de autovehicule, General Motors. Chevrolet a lansat pe piaţa românească modelele Kalos şi Nubira, urmând ca de anul viitor să introducă şi vârful de gamă Evanda. La atingerea acestor planuri de vânzări va contribui în bună măsură şi Salonul Internaţional al Automobilului Bucureşti - SIAB 2003, eveniment care s-a încheiat duminică. La SIAB, Opel a reuşit iniţiarea a 45 de contracte de vânzare, la care se adaugă alte 20 pentru marca Chevrolet. "Acesta a fost doar începutul, fiindcă în perioada următoare relaţiile stabilite la salon vor aduce alte câteva zeci de cumpărători pentru fiecare dintre cele două mărci", a precizat Oltean. [poza2s]La SIAB, vedeta standului Opel a fost modelul Signum, o clasă deosebită în piaţa auto, care va intra la vânzare şi în România, începând de anul viitor. O bună primire a avut-o şi Opel Corsa face-lift, model care a primit mai multe îmbunătăţiri ale designului, ale dotărilor şi care dispune şi de mai multe motorizări noi. La Corsa, model deja disponibil la dealeri, au fost modificate partea frontală, farurile şi barele de protecţie. În plus, grupurile propulsoare includ două noi motorizări common rail turbodiesel, de 1,3 litri şi 69 CP şi 1,7 litri şi 100 CP. Preţul de pornire pentru varianta de bază, fără taxe este de 7.478 euro, în timp ce preţul cu taxe este de 8.899 euro. [poza3s]În gama Chevrolet, modele disponibile pe piaţă sunt Kalos şi Nubira. Kalos este disponibil în variante cu 4 si 5 usi va fi echipat cu trei tipuri de motoare, SOHC de 1,2 litri si 72 CP, SOHC 1,4 litri si 83 CP si DOHC 1,4 litri 16V de 94 CP. Pretul acestui model, în varianta de baza, fara taxe este de 6.135 euro, pentru varianta cu 5 usi si de 6.764 euro pentru sedan 4 usi. Chevrolet Nubira este echipata cu motoare V16 de 1,6 si 1,8 litri, pretul de pornire fara taxe fiind de 9.897 euro. Vârful de gama, Evanda, va dispune de un motor de 2 litri 16V, si are un pret CIP de 14.009 euro.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2632 :: 22.15MB