No SSO cookie

Noi amendamentele aduse la proiectul de Lege privind autorizarea societatilor care repara vehiculele rutiere

voteaza
(0/ 0)
Noi amendamentele aduse la proiectul de Lege privind autorizarea societatilor care repara vehiculele rutiere
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Autorizaţia tehnică de funcţionare a agenţilor economici care prestează servicii de reparaţie sau desfăşoară activitaţi de reconstrucţie a vehiculelor rutiere ar putea fi suspendată total sau parţial, în urma propunerii Camerei Deputaţilor, acceptate, miercuri, de senatorii Comisiei Economice.

 
 
Această propunere constituie un nou amendament la OG 82/2000 privind autorizarea agenţilor economici care prestează servicii de reparaţie pentru vehiculele rutiere.
Suspendarea autorizaţiei de funcţionare se face în cazul în care service-ul auto nu respectă una din condiţiile stabilite la acordarea autorizaţiei.
Autorizaţia de funcţionare a unui service auto poate fi anulată dacă deficienţele semnalate la suspendare nu s-au remediat la termenele stabilite.
De asemenea, senatorii Comisiei economice au aprobat amendamentele aduse de deputaţi, prin care se instituie o serie de sancţiuni contravenţionale pentru agenţii economici care nu respectă noile reglementări.
Astfel, efectuarea activităţii de service-auto făra autorizaţie de funcţionare se sancţionează cu amendă de la 20 la 100 milioane lei, iar în cazul în care autorizaţia a fost suspendată se vor aplica amenzi de la 5 la 50 milioane lei.
Senatorii au mai aprobat amendamentul prin care se instituie amenzi cuprinse între cinci milioane lei şi 50 milioane lei asupra agenţilor economici care nu eliberează certificate de garanţie pentru lucrările executate la vehiculele rutiere.
Amendamentele aduse OG 82/2000 vor fi dezbătute şi supuse spre adoptare şi în Plenul Senatului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0634 :: 17.76MB