No SSO cookie

Rompetrol lanseaza un sistem de gestiune a flotelor de autovehicule

voteaza
(0/ 0)
Rompetrol lanseaza un sistem de gestiune a flotelor de autovehicule
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Grupul Rompetrol lansează pe piaţa romanească un sistem complet automatizat de gestiune a flotelor de autovehicule, denumit "Fill&Go" (Încarcă şi pleacă), informează un comunicat Rompetrol.

 
 
[poza1s]Acest sistem înregistrează automat, centralizează şi stocheaza datele de la bordul maşinilor (număr de kilometri, ore de funcţionare a motorului, data şi ora alimentarii etc.) şi le transmite prin intermediului Internet-ului managerului de flota, prelucrate sub formă de rapoarte şi grafice. "Fill&Go" asigura controlul total şi în timp real al consumului de carburant, ducând la o gestionare eficientă a flotei de autovehicule. Investiţia privind implementarea sistemului în toată reţeaua Rompetrol se ridică la 6 milioane dolari şi se va încheia anul viitor. Proiectul "Fill&Go"a fost realizat în cooperare cu Orpak Industries (Israel), lider mondial în sisteme automatizate de management de flote şi automatizări de benzinării. Sistemul previne fraudele (furtul sau deturnarea de carburant), permite numai alimentarea autovehiculelor din flota şi raţionalizeaza timpul si mana de lucru. Soferii nu vor mai fi nevoiti sa dispuna de lichiditati sau sa realizeze deconturi. De asemenea, alimentarea este rapida si exclude folosirea unui carburant necorespunzator. Colectarea datelor pentru generarea rapoartelor se face prin 4 soluţii tehnice. Mai întâi, "Fill&Go Card" oferă posibilitatea ca printr-un credit card de companie, şoferul sa poata achiziţiona bunuri şi servicii din staţiile Rompetrol. De semenea, "Fill&Go Ring" permite identificarea automată a autovehiculelor care alimentează în staţiile Rompetrol, cu ajutorul a două inele "inteligente" montate pe pompa de benzină şi, respectiv, pe gura rezervorului de carburant al maşinii (în momentul alimentării, cele două inele schimbă informaţii referitoare la identitatea vehiculului şi a tipului de carburant, autorizând alimentarea corespunzatoare). "Fill&Go Pass" oferă posibilitatea identificării automate a şoferului, cu ajutorul unei chei electronice şi autorizează alimentările în staţiile Rompetrol, iar "Fill&Go Kit" oferă un management total asupra alimentarilor cu carburant şi, în acelasi timp, permite generarea de rapoarte complete şi complexe privind managementul flotei auto. Informaţiile zilnice despre toate tranzactiile efectuate cu oricare dintre soluţiile "Fill&Go" pot fi accesate în timp real pe Internet, prin intermediul serviciului "Fill & Go Manager".

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1540 :: 22.09MB