No SSO cookie
PIATA AUTO: Vânzarile de autovehicule în Europa au crescut în luna aprilie
Noutati-auto

Vânzările de autovehicule în Europa Occidentală au crescut în luna aprilie pentru a treia luna consecutiv, a anunţat Asociaţia Constructorilor Europeni de Autovehicule (ACEA).

Imagini (0) Data: 14 May 2004 Comentarii (0)

Renault România tinteste o pozitie superioarã pe piata vehiculelor utilitare
Noutati-auto

Renault România ţinteşte o poziţie superioarã pe piaţa autohtonã a vehiculelor utilitare, unde în prezent se situeazã doar pe locul patru, deşi compania este de patru ani liderul pieţei auto de import (autoturisme plus vehicule comerciale), informează Rompres.

Imagini (0) Data: 14 April 2004 Comentarii (0)

Senatorii nu accepta despagubiri pentru vehiculele avariate din cauza drumurilor necorespunzatoare
Noutati-auto

Senatorii din Comisia Economică au respins propunerea legislativă referitoare la crearea posibilităţii ca transportatorii să pretindă despăgubiri în cazul avarierii vehiculelor ca urmare a stării necorespunzătoare a drumului.

Imagini (0) Data: 7 April 2004 Comentarii (0)

Un "guru" auto prezice o crestere semnificativa a pietei autovehiculelor
Noutati-auto

"În următorii 20 de ani vor fi produse mai multe autovehicule decât în toată istoria actuală a automobilului, de 110 ani", a prezis profesorul Garel Rhys, director al Centre for Automotive Industry Research Cardiff University Business School.

Imagini (0) Data: 10 March 2004 Comentarii (0)

PIATA AUTO: Finantarile în leasing pentru autovehicule au depasit, anul trecut, 980 milioane euro
Noutati-auto

Cel mai important segment al pieţei de leasing din România continuă să fie reprezentat de autovehicule, ponderea acestuia ajungând la 87,84%, pe o piaţă totală care a avansat anul trecut la o valoare de 1,12 miliarde euro, reiese din datele publicate de Asociaţia Societăţilor de Leasing din România.

Imagini (0) Data: 18 February 2004 Comentarii (0)

PIATA AUTO: Vânzarile totale de vehicule în România au crescut la aproape 159.000 de unitati
Noutati-auto

În anul 2003, întreaga piaţă auto românească, maşini noi şi vehicule rulate, a atins un prag de 158.846 de unităţi, fiind în urcare cu 19,3% faţă de anul 2002, reiese din statisticile Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Autovehicule - APIA.

Imagini (0) Data: 17 February 2004 Comentarii (0)

Ambitiile de vânzari ale companiei Porsche România se ridica la 16.000 de autovehicule
Noutati-auto

Porsche România, importatorul general al mărcilor Skoda, Seat, Audi, Porsche si Volkswagen, estimează pentru acest an vânzări ce ar putea depăşi 16.000 de autovehicule, comparativ cu 14.225 de unităţi comercializate anul trecut, a declarat, joi, Brent Valmar, directorul general al companiei.

Imagini (0) Data: 12 February 2004 Comentarii (0)

Vânzarile de vehicule diesel si-au ameliorat cota pe piata europeana
Noutati-auto

La nivelul anului 2003, vânzările de vehicule diesel au reprezentat 44 % din totalul pieţei europene. Acest procent se îmbunătăţeşte de la an la an, însă anul trecut s-a consemnat un rezultat record, potrivit unui buletin Automotive Industry Data.

Imagini (0) Data: 21 January 2004 Comentarii (0)

Porsche România va vinde companiei ROMATSA autovehicule în valoare de 1,4 milioane dolari
Noutati-auto

Administraţia Română a Serviciilor de Trafic Aerian RA - ROMATSA va achizitiona prin intermediul Porsche Leasing Romania un număr de 35 de autovehicule Volkswagen, valoarea contractului depăşind 1,37 milioane dolari, a declarat agentiei MEDIAFAX Radu Mircea Kramer, director general adjunct ROMATSA.

Imagini (0) Data: 15 January 2004 Comentarii (0)

Importurile de autovehicule sunt mai mari în România decât în Coreea de Sud
Noutati-auto

România şi Coreea de Sud sunt două pieţe auto complet diferite. Dacă una dintre ele reprezintă una dintre forţele mondiale în domeniul autovehiculelor, şi aici ne referim la cea din Coreea, cealaltă, a noastră, abia începe să prindă puţin cheag în peisajul auto din europa de est.

Imagini (0) Data: 11 December 2003 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0828 :: 11.78MB