No SSO cookie
Motor Trend a acordat modelului hibrid Toyota Prius distinctia "2004 Car of the Year"
Noutati-auto

Motor Trend magazine, una dintre cele mai respectate publicaţii auto din Statele Unite a anunţat selectarea modelului Toyota Prius ca "2004 Car of the Year" - Maşina Anului 2004, potrivit just-auto.com.

Imagini (0) Data: 20 November 2003 Comentarii (0)

Vânzari mondiale în crestere pentru Toyota, Nissan si Honda
Noutati-auto

Cei mai mari trei constructori auto japonezi, Toyota, Nissan şi Honda au înregistrat o majorare a producţiei mondiale în luna septembrie, în raport cu luna similară de anul trecut, potrivit sitului autoactu.com.

Imagini (0) Data: 28 October 2003 Comentarii (0)

Toyota Prius a avut cereri de 8 ori mai mari fata de asteptari
Noutati-auto

Comenzile modelului Toyota Prius au fost în primele două săptămâni de la lansare de aproximativ 11.000 de unităţi, adică de 8 ori mai mari faţă de aşteptările iniţiale ale companiei, informează Automotive News.

Imagini (0) Data: 19 September 2003 Comentarii (0)

Toyota are în plan vânzarea a 800.000 de unitati în acest an în Europa
Noutati-auto

Toyota Motor Marketing Europa a anunţat în această săptămână că planurile de vânzări ale companiei, pe bătrânul continent, se ridică în acest an la 800.000 de unităţi, cu 10.000 mai mult faţă de aprecierile iniţiale.

Imagini (0) Data: 12 September 2003 Comentarii (0)

Toyota a vândut mai mult decât Chrysler
Noutati-auto

În luna august, pentru prima oară în istorie, Toyota Motor Corp. a vândut, pe piaţa americană, mai multe maşini decât Chrysler Group, producătorul japonez reuşind să depăşească cu peste 7.500 de unităţi, întreaga livrare a DaimlerChrysler AG, incluzând şi Mercedes-Benz, informează Detroit Free Press.

Imagini (0) Data: 4 September 2003 Comentarii (0)

Toyota conduce în topul satisfactiei clientilor din Germania
Noutati-auto

Toyota Motor Corporation a fost ratificată drept cea mai satisfăcătoare companie auto din Germania, după ce cinci dintre modelele sale au primit cele mai bune calificative în topul satisfacţiei clienţilor, potrivit unui studiu J.D. Power and Associates, intitulat Germany Customer Satisfaction Index (CSI).

Imagini (0) Data: 9 July 2003 Comentarii (0)

Toyota a lansat noua generatie Avensis
Noutati-auto

Toyota România, importator al mărcii omonime pe piaţa autohtonă, a lansat noua versiune a modelului Avensis, pentru care se aşteaptă vânzări de cel puţin 120 de unităţi în acest an, a declarat pentru www.masini.ro, Stratos Vakkas, director general al companiei importatoare.

Imagini (0) Data: 19 June 2003 Comentarii (0)

Toyota urmareste sa-si ajusteze productia în Europa
Noutati-auto

Toyota a anunţat, joi, că intenţionează să-şi extindă capacităţile de producţie în Europa, prin trecerea de la două la trei schimburi de lucru la uzinele sale din Anglia şi Franţa, începând din a doua jumătate a anului viitor, informează un comunicat al companiei, remis site-ului www.masini.ro.

Imagini (0) Data: 22 May 2003 Comentarii (0)

Toyota va construi o fabrica auto în Rusia
Noutati-auto

Toyota Motor Corp. va începe, în Rusia, construcţia unei uzine producătoare de automobile, a cărei intrare în funcţiune este prevăzută peste trei sau patru ani, informează Automotive News.

Imagini (0) Data: 29 April 2003 Comentarii (0)

Toyota intentioneaza lansarea de versiuni Lexus Diesel pentru piata europeana
Noutati-auto

Toyota ar putea lansa, pe piaţa europeană, versiuni diesel ale modelului de lux Lexus, care să concureze cu modelele deja consacrate pe această piaţă, termenul limită fiind fixat în 2006, potrivit Detroit News.

Imagini (0) Data: 9 April 2003 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1075 :: 18.86MB