No SSO cookie

Toyota va construi o fabrica auto în Rusia

voteaza
(0/ 0)
Toyota va construi o fabrica auto în Rusia
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Toyota Motor Corp. va începe, în Rusia, construcţia unei uzine producătoare de automobile, a cărei intrare în funcţiune este prevăzută peste trei sau patru ani, informează Automotive News.

 
 
[poza1s]Modelele alese de constructorul japonez pentru a penetra piaţa rusească fac parte din segmentul SUV, alte detalii, privind locaţia, valoarea investiţiei sau modelele care urmează a intra pe liniile de asamblare, nefiind, deocamdată, stabilite.
Toyota a vândut, anul trecut, pe piaţa rusească, un număr de 8.100 de unităţi SUV Toyota Land Cruiser, astfel că decizia privind producţia la nivel local necesară atingerii unui nivel optim al vânzărilor indică asamblarea a 20.000 de unităţi.
[poza2d]Prin comparaţie, întreaga piaţă românească pentru segmentul de automobile SUV noi s-a ridicat anul trecut cu puţin peste 2.000 de bucăţi, iar în acest an, în primul trimestru, s-au vândut din această categorie 628 de unităţi.
În ceea ce priveşte operaţiunile sale la nivel european, Toyota urmăreşte, până în 2005, atingerea unui nivel al vânzărilor de 800.000 de unităţi, fapt care îi va conferi o cotă de 5% din piaţa.
[poza3d]Acest lucru este foarte posibil, dacă se ţine cont că senior vice-preşedintele de vânzări al Toyota Europa a declarat, luni, pentru just-auto.com că se aşteaptă la un total de 790.000 de unităţi livrate în acest an, numai pe piaţa europeană.
Profitul total al companiei, înregistrat în anul financiar care s-a încheiat la 31 martie, se aşteaptă, potrivit specialiştilor financiari japonezi, să se majoreze cu aproximativ 28%, până la 1,43 de trilioane de yeni, (12 miliarde de dolari).

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2482 :: 22.15MB