No SSO cookie
J.D. Power and Associates: Toyota a ocupat primul loc în topul inaugural al satisfactiei clientilor din Mexic
Noutati-auto

Toyota a fost cotată pe cea mai înaltă poziţie în topul satisfacţiei posesorilor de automobile din Mexic, chiar de la prima ediţie, în ciuda faptului că marca japoneză a intrat pe această piaţă doar din anul 2002, se arată într-un studiu al J.D. Power and Associates, realizat pe 26 august.

Imagini (0) Data: 26 August 2004 Comentarii (0)

Toyota a înregistrat un record european de vânzari în prima jumatate a anului
Noutati-auto

Toyota a înregistrat vânzări record la nivel european în prima jumătate a acestui an, totalul vehiculelor comercializatev de firmă atingând 502.016 unităţi, potrivit sitului just-auto.com

Imagini (0) Data: 9 July 2004 Comentarii (0)

TOYO Motor a inaugurat cel mai mare centru de vânzari si service Toyota din România
Noutati-auto

Toyo Motor Center a inaugurat un nou centru de reprezentare şi servicii pentru marca Toyota în zona de sud a Bucureştiului. Noua locaţie reprezintă cea mai mare investiţie pentru o concesiune Toyota la nivel naţional.

Imagini (0) Data: 4 June 2004 Comentarii (0)

Toyota Land Cruiser si Mitsubishi Outlander - cele mai bune automobile 4x4 din România
Noutati-auto

Toyota Land Cruiser a devenit "Cel mai 4x4 off road" din Romania în 2004, pentru a doua oară consecutiv, în cadrul unui concursi organizat de compania Automedia.

Imagini (0) Data: 3 June 2004 Comentarii (0)

Toyota Avensis este cea mai buna masina a anului la clasa medie
Noutati-auto

Toyota Avensis a câştigat titlul de cea mai buna maşină la clasa medie în cadrul festivităţii de premiere Best Cars 2004 organizata anual de publicaţia Auto Motor şi Sport.

Imagini (0) Data: 6 May 2004 Comentarii (0)

Toyota si Nissan - lideri de piata în Japonia si cei mai mari producatori externi
Noutati-auto

Toyota şi Nissan au fost, în ianuarie, lideri în ceea ce priveşte vânzările de autovehicule în Japonia şi producţia în străinătate, acestea crescând puternic în perioada menţionată, potrivit datelor furnizate de principalele cinci firme nipone din sectorul auto, informează agenţia EFE.

Imagini (0) Data: 26 February 2004 Comentarii (0)

Toyota mareste capacitatea de productie în Turcia
Noutati-auto

Toyota Motor, companie devenită de scurt timp al doilea producător mondial de autovehicule, va investi în Turcia suma de 180 de milioane de euro pentru a majora capacitatea anuală de producţie cu 50%, pâna în martie, la un total de 150.000 de unităţi anual, transmite Reuters.

Imagini (0) Data: 27 January 2004 Comentarii (0)

Toyota cere al doilea loc în ierarhia vânzarilor auto mondiale
Noutati-auto

Reprezentanţii Toyota Motor au declarat vineri, că potrivit celor mai recente statistici asupra vânzărilor mondiale de autovehicule, va ocupa, raportat la anul 2003, al doilea loc, depăşind pentru prima oară în istorie rezultatele Ford, informează Dow Jones.

Imagini (0) Data: 23 January 2004 Comentarii (0)

Toyota Prius este "Masina Anului 2004 în America de Nord"
Noutati-auto

Competiţia "Maşina Anului 2004 în America de Nord" a fost câştigată de Toyota Prius, acesta fiind primul model hibrid care primeşte acest titlu. Rezultatele competiţiei au fost anunţate în cadrul Salonului Auto de la Detroit, după ce membrii ai juriului au selectat trei automobile finaliste.

Imagini (0) Data: 12 January 2004 Comentarii (0)

Toyota Avensis este "Masina Anului" pentru cititorii www.masini.ro
Noutati-auto

Situl www.masini.ro, primul portal vertical din domeniu auto acordă modelului Toyota Avensis titlul de "Maşina Anului" în urma voturilor propuse de cititori săi.

Imagini (0) Data: 22 December 2003 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2117 :: 18.78MB