No SSO cookie

Vânzari mondiale în crestere pentru Toyota, Nissan si Honda

voteaza
(0/ 0)
Vânzari mondiale în crestere pentru Toyota, Nissan si Honda
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei mai mari trei constructori auto japonezi, Toyota, Nissan şi Honda au înregistrat o majorare a producţiei mondiale în luna septembrie, în raport cu luna similară de anul trecut, potrivit sitului autoactu.com.

 
 
[poza1s]Nissan Motor s-a distins prin vânzări în forţă pe piaţa japoneză, astfel că producţia companiei, deţinută în proporţie de 44,4% de Renault, a crescut cu 15,5% în septembrie, la 282.822 unităţi. Numărul unu japonez, Toyota (împreună cu filialele Daihatsu şi Hino), a atins luna trecută vânzări de 538.541 vehicule, ceea ce înseamnă o urcare de 8,8% faţă de aceeaşi perioadă de anul trecut. [poza2d]Producţia externă a companiei a consemnat un plus de 22% în intervalul vizat, la 234.015 unităţi, în timp ce producţia totală s-a fixat la 605.763 vehiculeb ieşite de pe liniile sale de fabricaţie, în avans cu peste 9% faţă de anul trecut. Honda a înregistrat o majorare de 3,4% a producţiei de vehicule, totalizând 262.824 unităţi în septembrie, cu toate că vânzările sale pe piaţa japoneză au scăzut cu 24,8%, la 66.211 vehicule. [poza3s]Toyota însă se menţine la un nivel similar pe piaţa internă, cu un mic avans de 0,3% faţă de anul trecut, la 156.335 maşini vândute, ceea ce reprezintă 38,6% din piaţa auto japoneză. Cu 85.783 vehicule comercializate, Nissan a avut cea mai bună creştere în septembrie, de 14,5%.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1772 :: 22.16MB