No SSO cookie

Toyota intentioneaza lansarea de versiuni Lexus Diesel pentru piata europeana

voteaza
(0/ 0)
Toyota intentioneaza lansarea de versiuni Lexus Diesel pentru piata europeana
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Toyota ar putea lansa, pe piaţa europeană, versiuni diesel ale modelului de lux Lexus, care să concureze cu modelele deja consacrate pe această piaţă, termenul limită fiind fixat în 2006, potrivit Detroit News.

 
 
[poza1s]"Producătorii auto japonezi, între care şi Toyota, au avut un trend mai lent în dezvoltarea unor versiuni de motoare diesel, astfel că europenii au preluat acest segment”, a declarat cotidianului citat, Tokuichi Uranishi, directorul diviziei Toyota Europa, adăugând că Lexus Diesel va fi “gata” în doi sau trei ani.
Publicaţia Detroit News a precizat că aproximativ 40% din totalul de 14,4 milioane de maşini vândute anul trecut în Europa, au fost modele Diesel, fapt care reflectă preferinţa consumatorilor pentru automobile economice, aspect care indică piaţa europeană drept cea mai mare, la nivel mondial, pe acest segment.
[poza2s]Toyota, care deţinea 4,4% din această piaţă, în 2002, ar putea câştiga mai multe procente în Europa, astfel încât cota sa să urce la 15% în următoarea decadă, faţă de 10%, la cât se situează acum, spun o parte din investitorii grupului japonez.
"Motoarele Diesel sunt soluţia care va aduce extinderea vânzărilor mărcilor japoneze pe piaţa europeană”, a declarat unul dintre investitori, adăugând că Toyota devine din ce în ce mai vizibilă în Europa, iar acest lucru se poate ajusta.
În prezent, cota vânzărilor Toyota echipate disel se ridică la aprximativ 30% din total.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1972 :: 22.15MB