No SSO cookie

Toyota Prius a avut cereri de 8 ori mai mari fata de asteptari

voteaza
(0/ 0)
Toyota Prius a avut cereri de 8 ori mai mari fata de asteptari
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Comenzile modelului Toyota Prius au fost în primele două săptămâni de la lansare de aproximativ 11.000 de unităţi, adică de 8 ori mai mari faţă de aşteptările iniţiale ale companiei, informează Automotive News.

 
 
[poza1s]Toyota Motor Corp., cel de-al treilea producător auto mondial, estimase iniţial o vânzare de circa 3.000 de unităţi Prius lunar, media lunară urmând să atingă o valoare de circa 36.000 de vehicule de acest tip livrate. "Cerea majoră a venit din partea grupelor de vârstă r extreme, adică din partea tinerilor sub 30 de ani şi a persoanelor cu vârsă peste 60”, a anunţat compania într-o declaraţie oficială. Pe piaţa japoneză, autovehiculul Prius, care este o maşină hibridă cu acţionare pe benzină şi electrică, a fost lansat la 1 septembrie. Pe celelalte pieţe mondiale, acest model va fi lansat mai târziu, ar înainte de sfârşitul acestui an. [poza2s]Prius este mult mai economic în privinţa combustibilului şi mult mai spaţios decât modelul anterior, şi se vinde aproximativ la acelaşi preţ, de circa 18.500 de dolari. Maşina are ca opţiune un sistem de ghidaj, care permite maşinii să se parcheze singură, primul e acest fel din lume, potrivit declaraţiilor venite de la Toyota. Toyota a adoptat o politică de marketing pentru acest model puţin mai agresivă în acest an, mizând pe consumul de combustibil redus şi pe faptul că cea mai circulată linie de tren din Tokio este extrem de aglomerată. Sloganul Prius spune “Ruta Yamanote este de 34,5 km. Prius parcurge 35,5 km cu un litru de carburant”. [poza3s]Primul Prius, lansat în 1997, a fost primul vehicul din lume cu propulsie hibridă, benzină şi electrică, vânzările mondiale atingând 120.000 de unităţi. Pentru noua generaţie, Toyota speră să comercializeze circa 300.000 de unităţi annual, până la jumătatea acestui deceniu. Honda Motor este singurul producător auto care face concurenţă companniei Toyota prin vânzarea de vehicule hibride.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3175 :: 22.16MB