No SSO cookie

Motor Trend a acordat modelului hibrid Toyota Prius distinctia "2004 Car of the Year"

voteaza
(0/ 0)
Motor Trend a acordat modelului hibrid Toyota Prius distinctia "2004 Car of the Year"
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Motor Trend magazine, una dintre cele mai respectate publicaţii auto din Statele Unite a anunţat selectarea modelului Toyota Prius ca "2004 Car of the Year" - Maşina Anului 2004, potrivit just-auto.com.

 
 
[poza1s]"Ne dăm seama că selectarea unui vehicul cu motorizare hibridă va aduce o muţime de controverse, dar noi credem în performanţele, tehnologia avansată, precum şi toate celelalte calităţi care contribuie la meritul Toyota Prius de a primi distincţia Motor Trend’s Car of the Year", a spus Kevin Smith, editor-şef al publicaţiei Motor Trend. "Prius este capabilă, comfortabilă, aduce plăcere când o conduci şi este în stare de o spectaculoasă reducere a consumului de carburant. De asemenea are un design şi un aspect esterior care arată va o viziune a viitorului, este nepoluantă şi în plus are şi performanţe de netăgăduit. Acestea sunt motive importante pentru o masă largă de cumpărători", a continuat oficialul Motor Trend [poza2s]"Am fost extrem de surprinşi când Motor Trend magazine a ales Toyota Prius ca 2004 Car of the Year", a spus Don Esmond, senior vice preşedinte director general Toyota Division. E a adăugat că, "acesta este primul vehicul hibrid care câştigă acest premiu, dar credem că nu va fi ultimul. Sistemul Hybrid Synergy Drive folosit de Prius reprezină tehnologia de vârf, cea mai nouă generaţie, de aceea felicităm editorii Motor Trend pentru recunoaşterea semnificantă a evoluţiei la automobile". În acest an, editorii Motor Trend au testat 26 noi vehicule, de la maşini sport la minivanuri, căutând auovehiculul care reprezintă cu adevărat o valoare excepţională, superior în clasa lui şi aduce o dezvoltare semnificativă pentru scena auto mondială a amului 2004.O condiţie în plus a fost ca toate maşinile să fie disponibile pe piaţă până la 1 ianuarie 2004. Pentru ediţia 2004 Car of the Year modelele testate au fost Acura TL, Acura TSX, Audi A8 L, BMW 5 Series, BMW Z4, Cadillac XLR, Chevrolet Malibu and Maxx, Chevrolet Aveo, Chrysler Crossfire, Ford Freestar, Jaguar XJ8/XJR, Mazda RX-8, Mitsubishi Galant, Mitsubishi Lancer/Ralliart/Evolution, Nissan Maxima, Nissan Quest, Pontiac Grand Prix, Pontiac GTO, Scion xA, Scion xB, Subaru Impreza/WRX/STi, Suzuki Verona, Toyota Camry Solara, Toyota Prius, Toyota Sienna, şi Volkswagen Phaeton.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2130 :: 22.09MB