No SSO cookie

Toyota a vândut mai mult decât Chrysler

voteaza
(0/ 0)
Toyota a vândut mai mult decât Chrysler
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

În luna august, pentru prima oară în istorie, Toyota Motor Corp. a vândut, pe piaţa americană, mai multe maşini decât Chrysler Group, producătorul japonez reuşind să depăşească cu peste 7.500 de unităţi, întreaga livrare a DaimlerChrysler AG, incluzând şi Mercedes-Benz, informează Detroit Free Press.

 
 
[poza1s]Toyota a depăşit în fiecare dintre ultimele trei luni, recordul său de vânzări, pentru cele trei mărci care le reprezintă, Toyota, Lexus şi Scion, reuşind în august să atingă 200.482 vehicule livrate, faţă de 190.388 unităţi pentru Chrysler, Dodge şi Jeep. În întreaga Americă însă vânzările au fost ridicate, chiar peste nivelul aşteptărilor. Specialiştii consideră că august ar putea fi chiar cea mai bună lună din acest an. [poza2s]Acest fapt se datorează şi campaniilor de publicitate extrem de agresive, în America, la care se adaugă şi împrumuturile fără dobânzi, acordate pentru achiziţionarea de maşini, care au devenit extrem de populare după atacurile teroriste de la 11 septembrie, când General Motors Corp. a lansat campania "Keep America Rolling", o iniţiativă de vânzări non-profit. Cu o cerere aproape de epuizare a modelelor 2003, dealerii din Statele Unite au reuşit să livreze în ultima lună, 1,63 milioane de autovehicule, cifră care ar putea conduce vânzările din acest an la un rezultat de 18,9 milioane de maşini vândute, potrivit specialiştilor de la JD Power. [poza3s]Toyota, marcă pe punctul de a deveni cea mai cerută maşină de pasageri din SUA, la fel ca şi mărcile Honda şi Chevrolet, şi-a îmbunătăţit cota de piaţă cu un punct întreg, spre deosebire de Ford, care a pierdut două puncte. La nivel de companie, GM a avut o lună august statică, fără nici o evoluţie, în schimb Ford Motor Co, a pierdut, pentru cele şase mărci ale sale, circa 11,8% din vânzări, comparativ cu luna similară a anului precedent. DaimlerChrysler, împreună cu Mercedes-Benz, a suferit o diminuare a vânzărilor de 5.9%.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2397 :: 22.02MB