No SSO cookie

Toyota conduce în topul satisfactiei clientilor din Germania

voteaza
(0/ 0)
Toyota conduce în topul satisfactiei clientilor din Germania
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Toyota Motor Corporation a fost ratificată drept cea mai satisfăcătoare companie auto din Germania, după ce cinci dintre modelele sale au primit cele mai bune calificative în topul satisfacţiei clienţilor, potrivit unui studiu J.D. Power and Associates, intitulat Germany Customer Satisfaction Index (CSI).

 
 
[poza1s]Cercetarea JD Power s-a făcut pe un lot de peste 16.000 de vehicule din Germania, în total fiind 29 de mărci auto şi 115 modele. Scopul studiului a fost măsurarea mulţumirii şi satisfacţiei clientului faţă de modelul de maşină pe care îl deţine. Rezultatele studiului au cotat pentru segmentul de piaţă “mic” modelul Toyota Yaris, pentru segmentul “mediu inferior”, modelul Toyota Corolla, iar pentru segmentul “mediu superior” modelul Toyota Avensis. [poza2s]Mercedes-Benz E-Klasse a fost aleasă de clienţi pentru segmentul “lux”, în timp ce la clasa “sport” a fost aleasă Toyota Celica. Compania japoneză a mai obţinut un prim loc la categoria SUV, pentru modelul RAV4, în timp ce, pe gama MPV, cel mai apreciat a fost modelul Renault Scenic. La nivel de marcă, Toyota a obţinut 841 puncte, din 1.000 puncte posibile, urmată de Mazda şi BMW, mărci care au atins 810 şi, respectiv, 809 puncte. Honda şi Subaru au urmat, de asemenea, foarte aproape, cu 808 şi 806 puncte. [poza3s]Mărcile germane BMW, Audi şi Mercedes-Benz au înregistrat rezultate satisfăcătoare, conform studiului JD Power, fiind singurele mărci europene în top –ul 10 al mărcilor.

 

Cuvinte cheie:
Toyota | top |
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1730 :: 22.16MB