No SSO cookie

Volkswagen prezinta modelul Transporter Rockton 4Motion

voteaza
(0/ 0)
Volkswagen prezinta modelul Transporter Rockton 4Motion
Noutati-auto · · 4 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Volkswagen continua sa-si extinda gama de modele, iar cea mai noua aparitie vine sub forma unui Transpoter de teren. Noul Rockton este dotat cu un sistem de tractiune integrala si diferential autoblocant.

 
 
Modelul Transporter Rockton 4Motion este realizat pe baza noului Transporter, dar este modificat pentru a face fata cu brio terenului accidentat. Inginerii germani au imbunatatit sistemul de suspensie si au ridicat garda la sol. Noul Rockton este disponibil in tre versiuni: Standard, Expedition si Protective.

Pachetul Expedition ofera in plus jante din otel ramforsat de 16 inch, acestea sunt imbracate in anvelope de teren. Pachetul ofera de asemenea si o transmisie imbunatatita care ofera putere la sporita la turatii mici si un set de scaune individuale.

Cei care opteaza pentru pachetul Protective primesc in plus panouri de protectie pentru motor, transmisie, sistemul de evacuare, rezervor si axul spate. La interior Volkswagen ofera si un spatiu de depozitare special care contine o masa.

Noul model este disponibil cu un propulsor diesel de 2.0 litri. Acesta este oferit in doua versiuni, de 140 si 180 CP. Volkswagen a declarat ca pretul de pornire in Germania pentru modelul standard este de 34.545 de euro + TVA, in timp ce pretul de pornire pentru modelul Expedition incepe de la 42.490 de euro + TVA.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (4)

scris de Anonim

face toti banii...........dar nu pt noi....mai ales acum in vremurile asta........!?

scris de Anonim

...astea....adica nasoale..............

scris de Anonim

...dar la preţ de aproprie de el. (completare la mesajul anterior)

scris de Anonim

Încă sunt departe de Chevy Van...

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4347 :: 22.12MB