No SSO cookie

Alonso: Pot castiga in continuare titlul

voteaza
(0/ 0)
Alonso: Pot castiga in continuare titlul
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Spaniolul Fernando Alonso a declarat dupa Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei ca nu are de gand sa renunte la titlul mondial inca, in ciuda diferentei foarte mari de puncte dintre el si liderul clasamentului general din acest moment, Sebastian Vettel.

 
 

Fernando Alonso, pilotul echipei de Formula 1 Ferrari, spune ca sansele sale de a castiga titlul mondial al pilotilor in acest sezon nu sunt compromise inca si ca nu are de gand sa renunte la visul sau, in ciuda diferentei consistente de puncte dintre el si liderul actual al clasamentului general provizoriu, germanul Sebastian Vettel.

Alonso a parut pentru prima data in acest sezon capabil de fapte mari pe circuitul de la Barcelona, acolo unde a condus cursa in debutul ei, dar a fost nevoit sa se multumeasca pana la urma cu un modest loc cinci, loc care il aduce deja la o diferenta de 67 de puncte in clasamentul general fata de Vettel.

'' Cu siguranta ca nu am de gand sa renunt la titlul mondial dupa doar cinci curse. '' a declarat extrem de hotarat pilotul Ferrari, cel care a adaugat: '' Diferenta din clasament este mare, dar totul este inca posibil, sunt sigur de acest lucru. ''

Alonso s-a referit si la sentimentul pe care i l-a oferit sprijinul fanilor la Barcelona, mai ales in momentele in care se afla la conducerea cursei. '' A fost fantastic sa vad atatia oameni strigandu-mi numele si regret ca nu am putut sa fac mai multe, dar le promit acestora ca sezonul nu s-a incheiat inca si ca voi face tot posibilul pentru a deveni din nou campion mondial.'' a spus cel care are la activ doua titluri ale pilotilor din vremea in care evolua pentru Renault.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0778 :: 17.78MB