No SSO cookie

Webber domina primele antrenamente de la Barcelona

voteaza
(0/ 0)
Webber domina primele antrenamente de la Barcelona
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Australianul Mark Webber a inceput in forta week-endul de cursa de la Barcelona, impunandu-se in prima sesiune de antrenamente libere cu un avans consistent fata de coechipierul sau, Sebastian Vettel.

 
 

Mark Webber, pilotul de Formula 1 al echipei Red Bull Racing, a obtinut cel mai rapid timp al primei sesiuni de antrenamente libere de la Barcelona, desfasurata vineri. Australianul a avut un avans de peste o secunda in fata coechipierului sau, germanul Sebastian Vettel, astfel anuntand o cursa mai dificila decat precedentele pentru campionul mondial en-titre.

Webber, castigatorul de anul trecut de pe circuitul Cataluniei, a obtinut cel mai bun timp al sau, de 1:25,142 in mijlocul sesiunii sale de antrenamente, o sesiune impecabila pentru pilotul australian. Nu acelasi lucru se poate spune insa si despre Vettel, acesta fiind obligat sa efectueze mai putine tururi decat colegul sau de echipa din cauza unei probleme tehnice minore.

Daca lucrurile au mers struna pentru campionii en-titre de la constructori, nu acelasi lucru se poate spune si despre pilotii McLaren Mercedes, acestia avand la dispozitie numeroase upgradeuri si astfel compromitandu-si timpurile in mare parte. In aceste conditii, Lewis Hamilton s-a multumit cu locul al saselea, iar Jenson Button a fost al noualea.

Nico Rosberg pe de alta parte a impresionat in primele antrenamente din Spania, germanul obtinand al treilea timp, la mica distanta de Vettel, in timp ce Fernando Alonso a fost al patrulea, urmat de un extrem de surprinzator Sergio Perez.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0958 :: 17.78MB