No SSO cookie

Webber pleaca din pole la Barcelona

voteaza
(0/ 0)
Webber pleaca din pole la Barcelona
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Australianul Mark Webber va pleca din pole-position in Marele Premiu de Formula 1 de la Barcelona,pilotul Red Bull reusind pentru prima data in acest sezon sa-si depaseasca coechipierul, pe Sebastian Vettel, intr-o sesiune de calificari.

 
 

Mark Webber a reusit sa se impuna in calificarile disputate sambata la Barcelona si urmeaza sa plece pentru prima data in acest sezon din pole-position intr-o cursa. Veteranul australian va fi urmat pe grila de start din Catalunia de coechipierul sau de la Red Bull, Sebastian Vettel, si de britanicul Lewis Hamilton, de la McLaren.

Cursa de la Barcelona va fi prima din 2011 in care campionul mondial en-titre nu va pleca de pe prima pozitie pe grila de start, iar Mark Webber are motive clare de mandrie dupa ce a dominat si antrenamentele libere de vineri.

Pe de alta parte, a fost o noua sesiune de calificari in care masinile Red Bull si-au aratat superioritatea neta in fata celorlalte echipe, in conditiile in care diferenta de timp dintre Webber si Hamilton, ocupantul locului trei, a fost de aproape o secunda. De pe pozitia a patra la Barcelona va pleca favoritul publicului, Fernando Alonso, acesta confirmand trendul ascendent pe care se afla masinile Ferrari, in timp ce Jenson Button va fi doar al cincilea.

Vitaly Petrov a reusit sa salveze orgoliul ranit al echipei Renault, echipa care il va vedea pe Nick Heidfeld plecat ultimul in cursa, si a obtinut al saselea timp al calificarilor, in timp ce surpriza placuta a zilei de sambata a fost venezuelanul Pastor Maldonado, cel care va pleca de pe locul noua in cursa de duminica.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0868 :: 17.78MB