No SSO cookie

Button: Seb este fenomenal

voteaza
(0/ 0)
Button: Seb este fenomenal
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Britanicul Jenson Button a declarat ca va fi aproape imposibil sa-l invinga pe Sebastian Vettel in cursa de la Shanghai, dupa viteza pe care a aratat-o germanul in sesiunea de calificari de sambata.

 
 
Jenson Button a declarat, la finele calificarilor de sambata din China, ca viteza de care este capabila masina Red Bull a lui Sebastian Vettel este fenomenala si ca sansele sale de a-l invinge pe campionul mondial en-titre in cursa de la Shanghai sunt destul de mici si depind foarte mult de startul cursei de duminica.

Button a reusit sa obtina cel mai rezultat al sau din calificari din acest sezon, ocupand locul doi, imediat dupa Vettel, insa diferenta dintre el si pilotul german spune multe, pilotul Red Bull reusind un timp mai bun decat al britanicului cu ma bine de sapte zecimi de secunda.

In aceste conditii, fostul campion mondial al echipei Brawn s-a declarat multumit cu evolutia sa de sambata si a spus ca are asteptari mari de la cursa de duminica, dar ca cel mai probabil nu va fi capabil sa obtina victoria. '' Sebastian a fost fenomenal in ultima parte a calificarilor si nu puteam face mare lucru in fata lui. Practic, in acest moment, singura mea sansa sa-l inving ar fi sa-l atac de la primul viraj. '' a recunoscut Jenson Button.

In ceea ce-l priveste pe cel de-al doilea pilot McLaren, Lewis Hamilton, acesta va pleca al treilea de pe grila din China, optimismul sau fiind chiar la un nivel mai ridicat decat cel al lui Button. Astfel, Hamilton este foarte satisfacut de faptul ca a reusit sa obtina o pozitie buna in calificari, dar ca a putut sa si pastreze intact un set de pneuri, ceea ce ii poate conferi un avantaj important pentru cursa de duminica.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0820 :: 17.78MB